Kuracie mäso na smotane s nokami

Hodnotenie (4.8/5)
8
Čas prípravy
50 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
videní 2187
05.02.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
500 g Kuracie prsia
1 KS Cibuľa
200 g Mrazená zelenina
500 ml Smotana na varenie
2 PL Múka hladká
1 štipka Medvedí cesnak
2 ČL Soľ
1 štipka Čierne korenie mleté
1/2 ČL Sójová omáčka
3 KS Bobkový list
4 KS Nové korenie (celé korenie)
1 PL Citrónová šťava
1/2 PL Bravčová masť
Noky
Množstvo Ingrediencia
400 gMúka polohrubá
1 KSVajce
200 mlPitná voda
1 ČLSoľ
Postup prípravy pre Kuracie mäso na smotane s nokami
  1. 1

    Masť rozpustíme, oprážime na nej na drobno nakrájanú cibuľu. Kuracie prsia opláchneme, odblaníme a nakrájame na kocky. Z prudka oprážime na cibuľke, neskôr osolíme, jemne okoreníme čiernym mletým korením, podľa potreby podlejeme vodou a zakryté dusíme.

    Celý postup nájdeš SEM

Pridaj komentár

profil
Mária Fiľakovská
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Hruškovo zelerová krémová polievka
Kakaové esíčka
Bravčová krkovička s mandarínkami na sladko
Zemiakový šalát (FOTORECEPT)
Sviečková na smotane
Marhuľové rezy
Kuracie prsia plnené paradajkami a syrom
Uhorkový šalát
Šunková pizza so syrovými okrajmi
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf