Kuracie mäso na smotane s nokami

Hodnotenie (5/5)
7
Čas prípravy
50 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuracie mäso na smotane s nokami
videní 671
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
500 g Kuracie prsia
1 KS Cibuľa
200 g Mrazená zelenina
500 ml Smotana na varenie
2 PL Múka hladká
1 štipka Medvedí cesnak
2 ČL Soľ
1 štipka Čierne korenie mleté
1/2 ČL Sójová omáčka
3 KS Bobkový list
4 KS Nové korenie (celé korenie)
1 PL Citrónová šťava
1/2 PL Bravčová masť
Noky
Množstvo Ingrediencia
400 gMúka polohrubá
1 KSVajce
200 mlPitná voda
1 ČLSoľ
Postup prípravy pre Kuracie mäso na smotane s nokami
  1. 1

    Masť rozpustíme, oprážime na nej na drobno nakrájanú cibuľu. Kuracie prsia opláchneme, odblaníme a nakrájame na kocky. Z prudka oprážime na cibuľke, neskôr osolíme, jemne okoreníme čiernym mletým korením, podľa potreby podlejeme vodou a zakryté dusíme.

  2. 2

    Keď je mäsko polomäkké, pridáme mrazenú zeleninu (ja som zvolila zmes hrášok, mrkva, kukurica, brokolica), trocha podusíme. Po chvíľke nalejeme polovicu smotany, medvedí cesnak, citrónovú šťavu, bobkový list, nové celé korenie, sójovú omáčku, podľa potreby ešte soľ a pár minút povaríme. Pred koncom rozmiešame v zvyšnej smotane hladkú múku, pridáme do mäsa a za stáleho miešania prevaríme.

  3. 3

    Pripravíme si noky, zmiešaním múky s vajíčkom a vodou podľa potreby. Tak aby sme mali cesto hustejšie. Pridáme trocha soli, dobre rozmiešame a cez sitko hádžeme do vriacej vody.

Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
profil
Mária Fiľakovská
Všetky recepty
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Bravčové s ryžou a vajíčkom
Kuracie mäso na karí s kokosovým mliekom
Loďky z lístkového cesta
Lahodný pomarančový rez so šľahačkou
Bryndzové pirohy
Kuracie kúsky vyprážané v rúre
Kuracie prsia (soté) s hráškom, kukuricou a ryžou
Bravčová roláda s jogurtovou omáčkou
Pizza slimáky
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf