Kuracie mäso na smotane s nokami

Hodnotenie (4.8/5)
10
Čas prípravy
50 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
videní 2835
05.02.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
500 g Kuracie prsia
1 KS Cibuľa
200 g Mrazená zelenina
500 ml Smotana na varenie
2 PL Múka hladká
1 štipka Medvedí cesnak
2 ČL Soľ
1 štipka Čierne korenie mleté
1/2 ČL Sójová omáčka
3 KS Bobkový list
4 KS Nové korenie (celé korenie)
1 PL Citrónová šťava
1/2 PL Bravčová masť
Noky
Množstvo Ingrediencia
400 gMúka polohrubá
1 KSVajce
200 mlPitná voda
1 ČLSoľ
Postup prípravy pre Kuracie mäso na smotane s nokami
  1. 1

    Masť rozpustíme, oprážime na nej na drobno nakrájanú cibuľu. Kuracie prsia opláchneme, odblaníme a nakrájame na kocky. Z prudka oprážime na cibuľke, neskôr osolíme, jemne okoreníme čiernym mletým korením, podľa potreby podlejeme vodou a zakryté dusíme.

  2. 2

    Keď je mäsko polomäkké, pridáme mrazenú zeleninu (ja som zvolila zmes hrášok, mrkva, kukurica, brokolica), trocha podusíme. Po chvíľke nalejeme polovicu smotany, medvedí cesnak, citrónovú šťavu, bobkový list, nové celé korenie, sójovú omáčku, podľa potreby ešte soľ a pár minút povaríme. Pred koncom rozmiešame v zvyšnej smotane hladkú múku, pridáme do mäsa a za stáleho miešania prevaríme.

    Celý postup nájdeš SEM

Pridaj komentár

profil
Mária Fiľakovská
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Pečený cop z bravčového bôčika, dusenou kari mrkvou a zemiakmi
Lahodný pomarančový rez so šľahačkou
kuracie prsia zapečené s jablkami a syrom
Pštrosie vajce so zemiakovou kašou
Omeleta so šunkou
Pečený Zubáč na citróne a kôpri
Kuracie prsia plnené špenátom
Nepečený BEBE koláč z kyslej smotany
Fazuľky na smotane
Radvarim.sk

© 2014 - 2021 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Webové Aplikácie