Množstvo | Ingrediencia |
---|---|
4 KS | Kuracie stehná (vykostené, veľké) |
3 KS | Vajce |
3 PL | Solamyl |
4 strúčik | Cesnak (prelisovať) |
1a 1/2 ČL | Soľ |
2 PL | Horčica |
3 PL | Bravčová masť (koľko treba) |
4 veľké stehenné rezne, 3 vajcia, 3 lyžice oleja, 3 lyžice Solamylu, 4 strúčiky cesnaku (prelisovať), 1a 1/2 lyžičky soli, 2 lyžice plnotučnej horčice a mimo to sadlo na smaženie. Mäso očistíme a nakrájame na menšie rezne, mierne naklepeme a vložíme do cestíčka, pekne premiešame a necháme marinovať najmenej 12 hodín v chladničke. Potom vyprážame z oboch strán dozlatista.
Cestíčko: Iba zmiešame vajcia, olej, horčicu, soľ, cesnak a Solamyl a všetko dôkladne prešľaháme habarkov.