Kuracie minirezne v cesnakovom cestíčku

Hodnotenie (5/5)
10
Čas prípravy
40 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 5 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Na otázku, co by si dali k obědu, odpověděli kluci jednohlasně: No, mamko, třeba řízečky!. Jenže protože u nás nikdy není nic úplně normální a pořád dokola na jedno brdo, řízečky byly, ale zase trošku jinak. A kluci se olizují ještě teď...Danula
Kuracie minirezne v cesnakovom cestíčku
Kuchár/ka: Danula
videní 738
01.02.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
4 KS Kuracie stehná (vykostené, veľké)
3 KS Vajce
3 PL Solamyl
4 strúčik Cesnak (prelisovať)
1a 1/2 ČL Soľ
2 PL Horčica
3 PL Bravčová masť (koľko treba)
Postup prípravy pre Kuracie minirezne v cesnakovom cestíčku
  1. 1

    4 veľké stehenné rezne, 3 vajcia, 3 lyžice oleja, 3 lyžice Solamylu, 4 strúčiky cesnaku (prelisovať), 1a 1/2 lyžičky soli, 2 lyžice plnotučnej horčice a mimo to sadlo na smaženie. Mäso očistíme a nakrájame na menšie rezne, mierne naklepeme a vložíme do cestíčka, pekne premiešame a necháme marinovať najmenej 12 hodín v chladničke. Potom vyprážame z oboch strán dozlatista.

  2. 2

    Cestíčko: Iba zmiešame vajcia, olej, horčicu, soľ, cesnak a Solamyl a všetko dôkladne prešľaháme habarkov.

Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
profil
Danula Vašíčková
Všetky recepty
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Kuracie rezne na prírodno s hubovou omáčkou
Pečené bravčové líčka, špenát a smotanové knedličky
Šampiňónová omáčka
Výborný domáci kurací kohútí vývar
Kuracie plnené guličky
Marinované kuracie prsia
Kuracie mäso na karí s kokosovým mliekom
Plnená kapusta - holúbky
Dukátové buchtičky
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf