Kuracie minirezne v cesnakovom cestíčku

Hodnotenie (5/5)
10
Čas prípravy
40 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 5 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Na otázku, co by si dali k obědu, odpověděli kluci jednohlasně: No, mamko, třeba řízečky!. Jenže protože u nás nikdy není nic úplně normální a pořád dokola na jedno brdo, řízečky byly, ale zase trošku jinak. A kluci se olizují ještě teď...Danula
videní 1256
01.02.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
4 KS Kuracie stehná (vykostené, veľké)
3 KS Vajce
3 PL Solamyl
4 strúčik Cesnak (prelisovať)
1a 1/2 ČL Soľ
2 PL Horčica
3 PL Bravčová masť (koľko treba)
Postup prípravy pre Kuracie minirezne v cesnakovom cestíčku
  1. 1

    4 veľké stehenné rezne, 3 vajcia, 3 lyžice oleja, 3 lyžice Solamylu, 4 strúčiky cesnaku (prelisovať), 1a 1/2 lyžičky soli, 2 lyžice plnotučnej horčice a mimo to sadlo na smaženie. Mäso očistíme a nakrájame na menšie rezne, mierne naklepeme a vložíme do cestíčka, pekne premiešame a necháme marinovať najmenej 12 hodín v chladničke. Potom vyprážame z oboch strán dozlatista.

  2. 2

    Cestíčko: Iba zmiešame vajcia, olej, horčicu, soľ, cesnak a Solamyl a všetko dôkladne prešľaháme habarkov.

Pridaj komentár

profil
Danula Vašíčková
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Super chutné zemiakovo cuketové placky. Tieto si zamiluješ
Torta na promócie
Kurací segedínsky guláš
Marhuľové rezy
Zapekaná cuketa so zemiakmi a mletým mäsom
Kuracie nugetky so syrovou omáčkou
Kuracie mäso s ryžou a hranolkami
Bravčové na hubách
Cuketové placky
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf