Karfiol s hovädzím rebrom a hlávkový šalát

Hodnotenie (5/5)
9
Čas prípravy
80 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 8 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Karfiol s hovädzím rebrom a hlávkový šalát
videní 144
24.01.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
1 KS Karfiol
700 g Hovädzie rebrá
5 KS Nové korenie (guľôčiek)
0.5 ČL Čierne korenie mleté (podľa chuti)
3 KS Bobkový list (podľa chuti)
1 KS Cibuľa (väčšia)
1 štipka Rasca mletá
1 štipka Muškátový oriešok
6 KS Vajce (6-8)
50 g Petržlenová vňať
Postup prípravy pre Karfiol s hovädzím rebrom a hlávkový šalát
  1. 1

    Karfiolový mozoček, varené hovädzie rebro .... Hovädzie rebro umyjeme, zalejeme studenou vodou, osolíme, pridáme guľôčky nového korenia, čierneho korenia, 1 bobkové listy a uvaríme do mäkka. 1 stredný karfiol uvaríme na skus v osolenej vode a potom prudko schladíme studenou, aby sme zastavili proces varu. 1 väčšiu cibuľu nakrájame na jemno a opražíme do ružova, pridáme nasekaný karfiol, soľ, drvenú rascu, štipku muškátového kvetu, prehrejeme, zalejeme rozšľahanými vajcami .... 6-8, podľa veľkosti karfiolu a necháme zraziť. Nakoniec vmiešame nasekanú zelenú petržlenovú vňať.

Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
profil
Naďa Vágnerová
Všetky recepty
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Čokoládové lasagne
Plnená paprika so zemiakovým pyré
Zdravé zeleninové rizoto
Bebe koláč nepečený
Chilli con carne
Plnené kuracie rolky s ryžou a hranolkami
Syrové špagety s nivou a cesnakom
Morčacie prsia zapekané so zeleninou
Kuracie kari soté s horčicou
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf