Karfiol s hovädzím rebrom a hlávkový šalát

slide
Pozor Súťaž!
Súťaž o pobyt pre 2 osoby - Ideš variť? Zapoj sa pridaním receptu a si v hre
(5 / 5)
  • Vhodné na : Obed


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Karfiolový mozoček, varené hovädzie rebro .... Hovädzie rebro umyjeme, zalejeme studenou vodou, osolíme, pridáme guľôčky nového korenia, čierneho korenia, 1 bobkové listy a uvaríme do mäkka. 1 stredný karfiol uvaríme na skus v osolenej vode a potom prudko schladíme studenou, aby sme zastavili proces varu. 1 väčšiu cibuľu nakrájame na jemno a opražíme do ružova, pridáme nasekaný karfiol, soľ, drvenú rascu, štipku muškátového kvetu, prehrejeme, zalejeme rozšľahanými vajcami .... 6-8, podľa veľkosti karfiolu a necháme zraziť. Nakoniec vmiešame nasekanú zelenú petržlenovú vňať.

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept

Na komentovanie receptu musíte byť prihlásený.