Sviečková z bravčového karé s knedlíkom

Hodnotenie (5/5)
3
Čas prípravy
90 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 6 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Dostala som chúťky na sviečkovú, no doma nebolo hovädzie mäsko, tak je fajná aj z br. karéELA
Sviečková z bravčového karé s knedlíkom
Kuchár/ka: ELA
videní 350
21.01.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
700 g Bravčové karé (bez kosti)
500 g Koreňová zelenina
1 ČL Čierne korenie mleté (podľa chuti)
1 ČL Soľ (podľa chuti)
3 KS Bobkový list (podľa chuti)
1 l Vývar (koľko treba)
1 dl Biele víno
1 PL Bravčová masť
1 PL Horčica
1 kelímok Smotana na šľahanie
Postup prípravy pre Sviečková z bravčového karé s knedlíkom
  1. 1

    Klasika osmahneme okorenené a osolené mäsko na masti zo všetkých strán z prudka aby sa stiahlo dáme do pekáča z nakrájanou a očistenou koreňovú zeleninou, pridáme koreniny, bobkový list, zalejeme vývarom a troska vínka , a pečieme do mäkka.. po upečení mäsko vyberieme. Rozmixujeme ponorným mixérom, dochutíme horčicou, šľahačkou narežeme mäsko na plátky a vrátime do hrnca :)

  2. 2

    Podávame s knedlíkom. Dobrú chuť

Zdroj: ELENA
Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Cestoviny s kuracím mäsom
Kuracie prsia s olivami
Granadir
Šunková nátierka
Pečené teľacie na cibuľke a šťuchané zemiaky
Moravské koláče plnené tvarohom a lekvárom
Roláda bez múky s krémom
Bravčové jazýčky na cibuli a zemiakovo - syrové krokety
Domáci KINDER mliečny rez
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf