Hovädzie klobásky so smotanovými zemiakmi

slide
Pozor Súťaž!
Súťaž o pobyt pre 2 osoby - Ideš variť? Zapoj sa pridaním receptu a si v hre
(5 / 5)
  • Vhodné na : Obed


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Zemiaky ošúpať a nakrájať asi na 0,5 cm silné plátky, naskladať do vymasteného pekáča vo dvoch vrstvách, osoliť, opepriť a okoreniť, čím kto má rád (já dávam napríklad kmín, sušený cesnak alebo grilovacie korenie), potom nasypať balíček mrazenej zeleniny (já dávam s radosťou jarnú zmes), osoliť, znova naskladať zemiaky, znova osoliť a okoreniť, zakryť a piecť v rúre do polomäkka. Potom zaliať šľahačkou (dávam celý kelímok a niekedy aj o trochu viac) a už odkryté piesť pekne do farby, smotana sa behom pečenia čiastočne "vsiakne" do zemiakov, ale časť zostane vo forme výbornej sťavy.

  • Krok 2.

    Klobásky pripravíme ako na grile :)

  • Celý postup nájdeš SEM

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept

Na komentovanie receptu musíte byť prihlásený.