Fazuľová na kyslo s údeným mäsom

Hodnotenie (5/5)
2
Čas prípravy
120 Minút
Náročnosť
Stredná
Porcie
Pre 6 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Fazuľová na kyslo s údeným mäsom
Kuchár/ka: Jana Szabó
videní 260
16.01.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
0.5 Kg Fazuľa červená
0.5 Kg Bravčové rebrá (údené)
2 KS Bobkový list
0.5 Kg Údené mäso (rolka)
1 ČL Nové korenie
0.5 Kg Zemiaky (na kocky)
2 ČL Červená paprika sladká
2 PL Ocot
Postup prípravy pre Fazuľová na kyslo s údeným mäsom
  1. 1

    Fazuľu som namočila deň vopred, dala variť vo vode s bobkovým listom novým korením a rebrami, pridala nakrájanú údenú rolku, varila kým fazuľa nezmäkla, pridala zemiaky na kocky a zahustila vo vode rozmiešanou múkou a červenou paprikou, stačí malo muky je to polievka takže nie moc husté ,soľ nedávam údené je samo o sebe slané, ale ak niekto chce na konci dochutiť soľou

Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
profil
Jana Szabó
Všetky recepty
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Bravčové v paradjkovej omáčke s hubami
Zapekané cestoviny s kuracím mäsom
Syrová polievka s brokolicou a šampiňónmi
Tatarský biftek
Kuracie kari soté s horčicou
Tiramisu do pohára
Rýchly linecký koláč
Nepečený BeBe koláč s kokosom
Kuracie prsia na kocky v smotanovo-kari omáčke s mrkvou a cestovinami
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf