Bravčový guláš pečený v rúre s cuketovými nokami

Hodnotenie (5/5)
2
Čas prípravy
110 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 8 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
videní 885
16.01.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
1.5 Kg Bravčové mäso
3 KS Cibuľa (väčšie)
6 strúčik Cesnak
1 kocka Masox (bojón)
750 ml Pitná voda
3 PL Solamyl
3 PL Červená paprika sladká (mletá)
0.5 ČL Čili korenie mleté
0.5 ČL Čierne korenie mleté
0.5 ČL Nové korenie (mleté)
1 KS Bobkový list
200 g Kapia červená (sterilizovaná)
Noky:
Množstvo Ingrediencia
1 balenieZemiakové cesto BASK (400g)
350 gCuketa (cca)
1 KSVajce
200 mlPitná voda (+-)
Postup prípravy pre Bravčový guláš pečený v rúre s cuketovými nokami
  1. 1

    Mäso nakrájať na kocky do pekáča, pridať cibuľu a cesnak. Vo vode rozmiešať Solamyl a naliať na mäso, pridať korenie a Masox, promiešať, priklopiť a vraziť na 1,5 hodiny do rúry, bez miešania a odklápania!!! Do hotového som pridala sterilizovanú kápiu.

    Celý postup nájdeš SEM

Pridaj komentár

profil
Danula Vašíčková
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Výborný domáci kurací kohútí vývar
Bravčové karé na hrášku
Veľkonočná hrudka - videorecept
Špenátová s vajíčkom
Domáci vaječný likér
Oškvarková nátierka
Zapekané kuracie steaky s fazuľovými luskami
Bravčové medailóniky s hubami
Kuracie prsia plnené špenátom
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf