Bravčový guláš pečený v rúre s cuketovými nokami

Hodnotenie (5/5)
2
Čas prípravy
110 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 8 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Bravčový guláš pečený v rúre s cuketovými nokami
Kuchár/ka: Danula
videní 139
16.01.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
1.5 Kg Bravčové mäso
3 KS Cibuľa (väčšie)
6 strúčik Cesnak
1 kocka Masox (bojón)
750 ml Pitná voda
3 PL Solamyl
3 PL Červená paprika sladká (mletá)
0.5 ČL Čili korenie mleté
0.5 ČL Čierne korenie mleté
0.5 ČL Nové korenie (mleté)
1 KS Bobkový list
200 g Kapia červená (sterilizovaná)
Noky:
Množstvo Ingrediencia
1 balenieZemiakové cesto BASK (400g)
350 gCuketa (cca)
1 KSVajce
200 mlPitná voda (+-)
Postup prípravy pre Bravčový guláš pečený v rúre s cuketovými nokami
  1. 1

    Mäso nakrájať na kocky do pekáča, pridať cibuľu a cesnak. Vo vode rozmiešať Solamyl a naliať na mäso, pridať korenie a Masox, promiešať, priklopiť a vraziť na 1,5 hodiny do rúry, bez miešania a odklápania!!! Do hotového som pridala sterilizovanú kápiu.

  2. 2

    Noky: 1 sáčok "Bramborové těsto BASK" (400g), 1 cuketa cca 350g (nahrubo nastrúhať i aj so šupkou), 1 vajce, 200ml vody, poprípade pridať podľa potreby, aby cesto bolo mierne lepkavé, ale vo vode sa nerozvarilo (hádžem do vriacej vody skúšobnú noku :-)). Z cesta nakrájať noky, pováľať v hrubé múke, aby sa nezlepili a hádzať do vriacej osolenej vody. Variť asi 10 minút, potom scediť.

Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
profil
Danula Vašíčková
Všetky recepty
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Dusená pečeň na slanine a cibuli
Hermelín v šunkovom kabáte s kroketami
Mäsové guľky na švédsky spôsob so zemiakovou kašou
Domáce cestoviny s brokolicovou omáčkou a kuracím mäsom
Maslové zemiaky s plnenou paprikou
Syrová roláda s kuracími prsiami a hubami
Zdravé zeleninové rizoto
Morčacie prsia v pivnom cestíčku a smotanové zemiaky so syrom
Francúzsky krémeš (FOTORECEPT)
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf