Bravčový guláš pečený v rúre s cuketovými nokami

Hodnotenie (5/5)
2
Čas prípravy
110 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 8 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
videní 1089
16.01.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
1.5 Kg Bravčové mäso
3 KS Cibuľa (väčšie)
6 strúčik Cesnak
1 kocka Masox (bojón)
750 ml Pitná voda
3 PL Solamyl
3 PL Červená paprika sladká (mletá)
0.5 ČL Čili korenie mleté
0.5 ČL Čierne korenie mleté
0.5 ČL Nové korenie (mleté)
1 KS Bobkový list
200 g Kapia červená (sterilizovaná)
Noky:
Množstvo Ingrediencia
1 balenieZemiakové cesto BASK (400g)
350 gCuketa (cca)
1 KSVajce
200 mlPitná voda (+-)
Postup prípravy pre Bravčový guláš pečený v rúre s cuketovými nokami
  1. 1

    Mäso nakrájať na kocky do pekáča, pridať cibuľu a cesnak. Vo vode rozmiešať Solamyl a naliať na mäso, pridať korenie a Masox, promiešať, priklopiť a vraziť na 1,5 hodiny do rúry, bez miešania a odklápania!!! Do hotového som pridala sterilizovanú kápiu.

  2. 2

    Noky: 1 sáčok "Bramborové těsto BASK" (400g), 1 cuketa cca 350g (nahrubo nastrúhať i aj so šupkou), 1 vajce, 200ml vody, poprípade pridať podľa potreby, aby cesto bolo mierne lepkavé, ale vo vode sa nerozvarilo (hádžem do vriacej vody skúšobnú noku :-)). Z cesta nakrájať noky, pováľať v hrubé múke, aby sa nezlepili a hádzať do vriacej osolenej vody. Variť asi 10 minút, potom scediť.

    Celý postup nájdeš SEM

Pridaj komentár

profil
Danula Vašíčková
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Kuracie nugetky v kukuričných lupienkoch
Segedínsky guláš zo sójového mäsa
Domáci punč
Šuhajdy z bielej čokolády
Hovädzie v paradajkovéj omáčke
Zapekané cestoviny s kuracím mäsom
Kuracie rizoto so zeleninou a restovanými pečienkami
Vyprážaná ryža s kuracím mäsom
Zemiakové placky plnené mletým mäsom
Radvarim.sk

© 2014 - 2021 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Webové Aplikácie