Hovädzia roštenka na hubách

Hodnotenie (4.6/5)
8
Čas prípravy
80 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 6 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
videní 4200
14.01.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
1 Kg Hovädzia roštenka
2 KS Cibuľa (veľké)
50 g Sušené huby (podľa chuti)
1 l Vývar
1 ČL Soľ (podľa chuti)
1 ČL Čierne korenie mleté (podľa chuti)
Zápražka:
Množstvo Ingrediencia
1.5 PLBravčová masť
2 PLMúka hladká
Postup prípravy pre Hovädzia roštenka na hubách
  1. 1

    Plátky roštenky ľahko naklepeme, osolíme a opepríme. Na kúsku sádla opečieme tak 2 veľké, nebo 3 stredné na jemno nakrájané cibule a orestujeme do zlata. Na tento základ položte roštenky, opečte z oboch strán, pridajte sušené huby, zalejte vývarom a duste pod pokrievkou do mäkka. Roštenky vyberte, omáčku zahusťte zápražkou, prevarte, dochuťte soľou, peprom.

    Celý postup nájdeš SEM

Pridaj komentár

profil
Naďa Vágnerová
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Lahodný pudingový koláč s kyslou smotanou
Mexické hovädzie mäso
Paradajková polievka so syrom mozzarellou
Smotanové rezy
Hovädzie plátky, šampiňónová omáčka a halušky z vajcového cesta
Morčacie soté špeciál
Kakaové esíčka
Minútkové špagety s kyslou smotanou
Crinkles
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf