Hovädzia roštenka na hubách

Hodnotenie (5/5)
4
Čas prípravy
80 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 6 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Hovädzia roštenka na hubách
videní 533
14.01.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
1 Kg Hovädzia roštenka
2 KS Cibuľa (veľké)
50 g Sušené huby (podľa chuti)
1 l Vývar
1 ČL Soľ (podľa chuti)
1 ČL Čierne korenie mleté (podľa chuti)
Zápražka:
Množstvo Ingrediencia
1.5 PLBravčová masť
2 PLMúka hladká
Postup prípravy pre Hovädzia roštenka na hubách
  1. 1

    Plátky roštenky ľahko naklepeme, osolíme a opepríme. Na kúsku sádla opečieme tak 2 veľké, nebo 3 stredné na jemno nakrájané cibule a orestujeme do zlata. Na tento základ položte roštenky, opečte z oboch strán, pridajte sušené huby, zalejte vývarom a duste pod pokrievkou do mäkka. Roštenky vyberte, omáčku zahusťte zápražkou, prevarte, dochuťte soľou, peprom.

  2. 2

    Podávame s ryžou. Dobrú chuť

Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
profil
Naďa Vágnerová
Všetky recepty
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Tvarohovo marhuľové koláčiky
Bolonské cestoviny s bešamelovou omáčkou
Špenátová roláda so syrom a šunkou
Šuhajdy s orechovou plnkou
Domáca majonéza - delikátna | Vyprážaný syr s hranolkami
Hovädzie znojemské mäso s ryžou
Šampiňónová omáčka
Zapekané cestoviny s mletým mäsom
Skvelá jemná kuracia omáčka
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf