Hovädzia roštenka na hubách

Hodnotenie (4.6/5)
8
Čas prípravy
80 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 6 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
videní 5668
14.01.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
1 Kg Hovädzia roštenka
2 KS Cibuľa (veľké)
50 g Sušené huby (podľa chuti)
1 l Vývar
1 ČL Soľ (podľa chuti)
1 ČL Čierne korenie mleté (podľa chuti)
Zápražka:
Množstvo Ingrediencia
1.5 PLBravčová masť
2 PLMúka hladká
Postup prípravy pre Hovädzia roštenka na hubách
  1. 1

    Plátky roštenky ľahko naklepeme, osolíme a opepríme. Na kúsku sádla opečieme tak 2 veľké, nebo 3 stredné na jemno nakrájané cibule a orestujeme do zlata. Na tento základ položte roštenky, opečte z oboch strán, pridajte sušené huby, zalejte vývarom a duste pod pokrievkou do mäkka. Roštenky vyberte, omáčku zahusťte zápražkou, prevarte, dochuťte soľou, peprom.

  2. 2

    Podávame s ryžou. Dobrú chuť

    Celý postup nájdeš SEM

Pridaj komentár

profil
Naďa Vágnerová
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Nepečené jahodové rezy
Pečené a plnené kura
Zapekané cestoviny s mletým mäsom
Černohorský bravčový rezeň s opekanými zemiakmi s tymiánom
Bravčové s ryžou a vajíčkom
Cisárske trhance inak
Bravčové rizoto
Hovädzie v paradajkovej omáčke
Bravčová panenka, šampiňónová omáčka a zemiakové pyré
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf