Fazuľový guláš z údeným mäsom

Hodnotenie (5/5)
2
Čas prípravy
120 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 8 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Štefan Halàsz
videní 8535
14.01.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
1 KS Údené koleno
0.5 Kg Údené rebrá
2 PL Bravčová masť
2 KS Cibuľa
2 KS Paradajka
2 KS Paprika biela (farba ja na vás)
4 KS Bobkový list
1 ČL Soľ (podľa chuti)
1 ČL Čierne korenie mleté (podľa chuti)
2 KS Mrkva
2 KS Petržlen
0.5 KS Zeler
0.5 Kg Fazuľka
0.5 l Vývar
Na zápražku:
Množstvo Ingrediencia
1 PLBravčová masť
3 strúčikCesnak (rozpučený)
2 PLMúka hladká
1 PLČervená paprika sladká
Postup prípravy pre Fazuľový guláš z údeným mäsom
  1. 1

    Fazuľu necháme namočiť na noc vo vode. 2 cibuľky nakrájaných na drobno orestujeme na bravčovej masti, potom pridáme na kocky nakrájanú papriku a paradajky sprav. Tak povediac ako lečo základ, pridáme mäso jemne posolené a okorenené, pridáme 3 bobkové listy a podlejeme to s vývarom. Neskoršie pridáme fazuľu a nakrájaný petržlen, zeler a mrkvu .Na konci asi po hodine, na to spravíš zásmažku (olej múka cesnak červ.ml.paprika)

Pridaj komentár

profil
Štefan Halàsz
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Ľadová Káva Dalgona
Pstruh na masle
Tvarohové tyčinky
Losos bylinkovou omáčkou
Cuketa plnená mletým mäsom
Pečený Zubáč na citróne a kôpri
Vyprážaná parenica plnená šunkou
Cisárske trhance inak
Indický puding
Radvarim.sk

© 2014 - 2021 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Webové Aplikácie