Fazuľový guláš z údeným mäsom

Hodnotenie (5/5)
2
Čas prípravy
120 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 8 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Fazuľový guláš z údeným mäsom
Kuchár/ka: Štefan Halàsz
videní 352
14.01.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
1 KS Údené koleno
0.5 Kg Údené rebrá
2 PL Bravčová masť
2 KS Cibuľa
2 KS Paradajka
2 KS Paprika biela (farba ja na vás)
4 KS Bobkový list
1 ČL Soľ (podľa chuti)
1 ČL Čierne korenie mleté (podľa chuti)
2 KS Mrkva
2 KS Petržlen
0.5 KS Zeler
0.5 Kg Fazuľka
0.5 l Vývar
Na zápražku:
Množstvo Ingrediencia
1 PLBravčová masť
3 strúčikCesnak (rozpučený)
2 PLMúka hladká
1 PLČervená paprika sladká
Postup prípravy pre Fazuľový guláš z údeným mäsom
  1. 1

    Fazuľu necháme namočiť na noc vo vode. 2 cibuľky nakrájaných na drobno orestujeme na bravčovej masti, potom pridáme na kocky nakrájanú papriku a paradajky sprav. Tak povediac ako lečo základ, pridáme mäso jemne posolené a okorenené, pridáme 3 bobkové listy a podlejeme to s vývarom. Neskoršie pridáme fazuľu a nakrájaný petržlen, zeler a mrkvu .Na konci asi po hodine, na to spravíš zásmažku (olej múka cesnak červ.ml.paprika)

Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
profil
Štefan Halàsz
Všetky recepty
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Tvarohové tyčinky
Cesnakové parmezánové cestoviny s chrumkavým kuracím mäsom
Rybacia pomazánka
Čokoládové lasagne
Holúbky - plnená kapusta
Pečené bravčové líčka, špenát a smotanové knedličky
Zemiakovo syrové smažienky so zeleninovým šalátom
Španielske vtáčky
Hermelín v šunkovom kabáte s kroketami
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf