Fazuľový guláš z údeným mäsom

Hodnotenie (5/5)
2
Čas prípravy
120 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 8 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Štefan Halàsz
videní 7252
14.01.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
1 KS Údené koleno
0.5 Kg Údené rebrá
2 PL Bravčová masť
2 KS Cibuľa
2 KS Paradajka
2 KS Paprika biela (farba ja na vás)
4 KS Bobkový list
1 ČL Soľ (podľa chuti)
1 ČL Čierne korenie mleté (podľa chuti)
2 KS Mrkva
2 KS Petržlen
0.5 KS Zeler
0.5 Kg Fazuľka
0.5 l Vývar
Na zápražku:
Množstvo Ingrediencia
1 PLBravčová masť
3 strúčikCesnak (rozpučený)
2 PLMúka hladká
1 PLČervená paprika sladká
Postup prípravy pre Fazuľový guláš z údeným mäsom
  1. 1

    Fazuľu necháme namočiť na noc vo vode. 2 cibuľky nakrájaných na drobno orestujeme na bravčovej masti, potom pridáme na kocky nakrájanú papriku a paradajky sprav. Tak povediac ako lečo základ, pridáme mäso jemne posolené a okorenené, pridáme 3 bobkové listy a podlejeme to s vývarom. Neskoršie pridáme fazuľu a nakrájaný petržlen, zeler a mrkvu .Na konci asi po hodine, na to spravíš zásmažku (olej múka cesnak červ.ml.paprika)

    Celý postup nájdeš SEM

Pridaj komentár

profil
Štefan Halàsz
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Salámovo syrový špíz
Chilli con carne
Penne so syrovou omáčkou
Mäsové guľky na švédsky spôsob so zemiakovou kašou
Lahodná roláda Deň a Noc
Najlepší krémeš
Kuskus kari kuracie v sezame
Zemiaky na kyslo s fašírkou
Žĺtkové rezy - koláč
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf