Jahňací chrbát na rozmaríne so špenátom

Hodnotenie (5/5)
3
Čas prípravy
120 Minút
Náročnosť
Stredná
Porcie
Pre 6 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
videní 887
14.01.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
1 Kg Jahňací chrbát
4 strúčik Cesnak
1 ČL Soľ (podľa chuti)
1 ČL Rozmarín (mletý)
2 dl Vývar
500 g Špenát
1 KS Knedlík
Postup prípravy pre Jahňací chrbát na rozmaríne so špenátom
  1. 1

    Mäso som dôkladne očistila od tuku a blán a potrela cesnakom so soľou a posypala mletým sušeným rozmarínom. Nechala som v chladničke dva dni pekne preležať a potom podliala vývarom z kostí a zvoľna piekla v zakrytom pekáči do mäkka. Ku koncu pečenia som ich nechala odkryté, aby chytilo peknú farbičku.

  2. 2

    Podávame so špenátom a knedlíkom

    Celý postup nájdeš SEM

Pridaj komentár

profil
Danula Vašíčková
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Mandarinkové kocky
Bruschetta s feta syrom
Zapekaná brokolica-karfiol so syrom
Jednoduchá cuketová roláda so syrom
Frankfurtská polievka s párkom
Najlepší domáci zemiakový prívarok s fašírkou
Falošná sviečková na smotane
Bravčové špízy
Slivkové gule
Radvarim.sk

© 2014 - 2021 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Webové Aplikácie