Jahňací chrbát na rozmaríne so špenátom

Hodnotenie (5/5)
3
Čas prípravy
120 Minút
Náročnosť
Stredná
Porcie
Pre 6 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Jahňací chrbát na rozmaríne so špenátom
Kuchár/ka: Danula
videní 42
14.01.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
1 Kg Jahňací chrbát
4 strúčik Cesnak
1 ČL Soľ (podľa chuti)
1 ČL Rozmarín (mletý)
2 dl Vývar
500 g Špenát
1 KS Knedlík
Postup prípravy pre Jahňací chrbát na rozmaríne so špenátom
  1. 1

    Mäso som dôkladne očistila od tuku a blán a potrela cesnakom so soľou a posypala mletým sušeným rozmarínom. Nechala som v chladničke dva dni pekne preležať a potom podliala vývarom z kostí a zvoľna piekla v zakrytom pekáči do mäkka. Ku koncu pečenia som ich nechala odkryté, aby chytilo peknú farbičku.

  2. 2

    Podávame so špenátom a knedlíkom

Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
profil
Danula Vašíčková
Všetky recepty
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Bravčová pečeň
Karbonátky / Fašírky pečené v rúre
Kuracie nugetky v pivnom cestíčku
Kuracie prsia v cestíčku so smotanovými zemiakmi
Kuracie prsia v horčicovej omáčke so slaninou
Kakaové esíčka
Špagety s mletým mäsom a olivami
Táto cesnačka vás vylieči zo všetkého
Bravčová panenka s cibuľkou
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf