Jahňací chrbát na rozmaríne so špenátom

Hodnotenie (5/5)
3
Čas prípravy
120 Minút
Náročnosť
Stredná
Porcie
Pre 6 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Jahňací chrbát na rozmaríne so špenátom
Kuchár/ka: Danula
videní 71
14.01.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
1 Kg Jahňací chrbát
4 strúčik Cesnak
1 ČL Soľ (podľa chuti)
1 ČL Rozmarín (mletý)
2 dl Vývar
500 g Špenát
1 KS Knedlík
Postup prípravy pre Jahňací chrbát na rozmaríne so špenátom
  1. 1

    Mäso som dôkladne očistila od tuku a blán a potrela cesnakom so soľou a posypala mletým sušeným rozmarínom. Nechala som v chladničke dva dni pekne preležať a potom podliala vývarom z kostí a zvoľna piekla v zakrytom pekáči do mäkka. Ku koncu pečenia som ich nechala odkryté, aby chytilo peknú farbičku.

  2. 2

    Podávame so špenátom a knedlíkom

Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
profil
Danula Vašíčková
Všetky recepty
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Morčacie v sójovej omáčke
Zapekané fussilli s brokolicou a sherry paradajkami
Sviečková na smotane
Cestoviny s kuracím mäsom a pórom
Pečené bravčové líčka, špenát a smotanové knedličky
Pudingová lahôdka s lístkovým cestom a piškóty
Grilovaný hermelín s medom a malinami
Krehké tyčinky z jogurtového cesta
Rukolový šalát
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf