Bravčová krkovička s cibuľou

Hodnotenie (5/5)
7
Čas prípravy
45 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 6 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Bravčová krkovička s cibuľkou, ryža a mrkvový šalát. Dobrú chuť prajemPeter
Bravčová krkovička s cibuľou
Kuchár/ka: Peter
videní 148
03.01.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
1 Kg Bravčová krkovička
2 strúčik Cesnak
2 KS Cibuľa (veľké)
1 ČL Čierne korenie
2 PL Olej
3 PL Horčica (na potretie)
1 ČL Soľ (podľa chuti)
Príloha:
Množstvo Ingrediencia
300 gRyža
3 KSMrkva
Postup prípravy pre Bravčová krkovička s cibuľou
  1. 1

    Krkovičku naklepeme, osolíme, pomrieme horčicou a poukladáme na vymastený pekáč. Nakrájame cibule na plátky a cesnak na drobno. Na každý plátok krkovičky poukladáme pripravené plátky cibule a nakrájaný cesnak a posypeme čiernym mletým korením. Podlejeme 1 dcl vody a zakryjeme alobalom, dáme piecť do rúry cca 1,5 hod. pri 200 stupňoch. Podávame s ryžou a mrkvovým šalátom a inou zeleninkou.

Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
profil
Peter Lauf
Ja Rád Varím a preto vznikol aj tento WEB :)
Všetky recepty
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Kuracie prsia plnené brokolicou a syrom
Čevapčiči
Hovädzie znojemské mäso s ryžou
Ryba s bylinkovým maslom
Pečené kuracie stehná
Bravčové klopsy s paradajkovou omáčkou
Šunka plnená zeleninou
Kurací srnčí chrbát
Losos s hráškovým kuskusom
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf