Množstvo | Ingrediencia |
---|---|
500   | Kuracie prsia |
200 g | Ryža |
0.5 dl | Olej |
1 PL | Maslo |
1 štipka | Soľ (podľa chuti) |
1 štipka | Čierne korenie |
1 štipka | Grilovacie korenie |
3 strúčik | Cesnak |
1 štipka | Tymián |
6 dl | Kurací vývar (ak chcete) |
150 g | Hrášok (podľa chuti) |
150 g | Mrkva (podľa chuti) |
Kuracie prsia treba dobre usušiť. Ďalej len osoliť, okoreniť a ja som to teraz posypal trošku s grilovacím korením. Dal som to na zohriatu panvicu do ktorej som dal olej, maslo a 3 strúčiky cesnaku aj so šupkou no a ako bonus troška čerstvého tymianu aby to prsia prevoňalo. Piekol som to na tej panvici len 7 min.. nie viac, lebo sa to vysuší. Potom som ich zabalil do alobalu. Ryžu ja varím prísne s vývarom :)
Hrášok a mrkvu restujeme, podávame ako prílohu. Môžete pridať aj trochu vývaru pri restovaní.