Kurací paprikáš

Hodnotenie (4.8/5)
6
Čas prípravy
80 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 8 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Peter Lauf
videní 1406
29.11.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
1 KS Kurča
2 KS Cibuľa (väčšie)
2 ČL Červená paprika sladká (mletá)
1 KS Bujón slepačí (kocka)
1 štipka Čierne korenie (podľa chuti)
1 KS Smotana na šľahanie (cca 200ml)
0.5 dl Olej
Príloha (noky):
Množstvo Ingrediencia
3 KSVajce
4 dlPitná voda (cca)
500 gMúka hladká
1 ČLSoľ
Postup prípravy pre Kurací paprikáš
  1. 1

    Na oleji spením pokrájanú cibuľu. Odstavím zo sporáka pridám ml. čer. papriku a zalejem horúcou vodou asi 3 dcl. Nechám variť aby sa voda trocha odparila. Pridám rozporciované kurča , bujón , korenie a podlejem vodou. Nechám dusiť. Hotové kurča vyberiem dám na teplé miesto. Asi v 1 dcl vody rozmiešam hladkú múku a zahustím. Nakoniec vylejem šľahačkovú smotanu. Prevarím. Precedím aby tam nebola cibuľa.

  2. 2

    Všetko spolu vymiešam na ani nie husté ani riedke cestíčko a cez haluškovač a uvarím. Dávam do vriacej osolenej vody, keď všetky vyplavú - sú hotové.

    Celý postup nájdeš SEM

Pridaj komentár

profil
Peter Lauf
Ja Rád Varím a preto vznikol aj tento WEB :)
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Hovädzie znojemské mäso s ryžou
Krehké tyčinky z jogurtového cesta
Kokosový obaľovaný koláč
Zdravé zeleninové rizoto
Maďarský guľáš
Zeleninové francúzske zemiaky
Kuracie mäso na sladko čili
Pizza chlieb
Kuracie prsia plnené paradajkami a syrom
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Webové Aplikácie