Čevapčiči s opekanými zemiakmi

Hodnotenie (5/5)
4
Čas prípravy
30 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 8 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Čevapčiči z hovädzieho a bravčové mäska. Obedová lakocinka zaručí že tanier ostane prázdnyPeter
Čevapčiči s opekanými zemiakmi
Kuchár/ka: Peter
videní 137
29.11.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
500 g Bravčové mäso (mleté)
500 g Hovädzie mäso (mleté)
2 ČL Červená paprika sladká (podľa chuti)
2 štipka Čierne korenie (podľa chuti)
2 KS Vajce
2 KS Cibuľa
3 strúčik Cesnak
1 ČL Soľ (podľa chuti)
1 štipka Majorán (podľa chuti)
2 dl Olej (podľa potreby)
Príloha:
Množstvo Ingrediencia
1 KgZemiaky
2 KSCibuľa
1 balenieHorčica
Postup prípravy pre Čevapčiči s opekanými zemiakmi
  1. 1

    Mleté mäso zmiešame s korením,soľou,paprikou, prelisovaným cesnakom, nadrobno nakrájanou cibuľou, majoránom a vajíčkami.

    foto receptu
  2. 2

    Vytvarujeme si z nich "šulky" na tvar čevapčiči, usmažíme ich na oleji.

    foto receptu
  3. 3

    Podávame z opekanými zemiakmi, horčicou a cibuľkou. Prajem dobrú chuť

Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
profil
Peter Lauf
Ja Rád Varím a preto vznikol aj tento WEB :)
Všetky recepty
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Tvarohovo marhuľové koláčiky
Kapor na masle
Indický puding
Bebe koláč nepečený
Šunková pizza so syrovými okrajmi
Bravčové medailóniky s hubami
Hovädzí guláš s domácimi haluškami
Rybacia pomazánka
Kuracie mäso na smotane s nokami
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf