Čevapčiči s opekanými zemiakmi

Hodnotenie (5/5)
4
Čas prípravy
30 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 8 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Čevapčiči z hovädzieho a bravčové mäska. Obedová lakocinka zaručí že tanier ostane prázdnyPeter
Kuchár/ka: Peter Lauf
videní 725
29.11.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
500 g Bravčové mäso (mleté)
500 g Hovädzie mäso (mleté)
2 ČL Červená paprika sladká (podľa chuti)
2 štipka Čierne korenie (podľa chuti)
2 KS Vajce
2 KS Cibuľa
3 strúčik Cesnak
1 ČL Soľ (podľa chuti)
1 štipka Majorán (podľa chuti)
2 dl Olej (podľa potreby)
Príloha:
Množstvo Ingrediencia
1 KgZemiaky
2 KSCibuľa
1 balenieHorčica
Postup prípravy pre Čevapčiči s opekanými zemiakmi
  1. 1

    Mleté mäso zmiešame s korením,soľou,paprikou, prelisovaným cesnakom, nadrobno nakrájanou cibuľou, majoránom a vajíčkami.

    Celý postup nájdeš SEM

Pridaj komentár

profil
Peter Lauf
Ja Rád Varím a preto vznikol aj tento WEB :)
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Super rýchle zemiakové placky plnené šunkou a syrom
Melónovó marhuľový šalát so zázvorom
Zapečené kuracie prsia so syrom a zemiakmi
Bravčové líčka na pive
Kuracie rolky s tarhoňou
Teľací steak so syrovou omáčkou a opekané zemiaky
Najlepší domáci zemiakový prívarok s fašírkou
Cestoviny s kuracím mäsom na smotane
Zeleninový vývar
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf