Kuracie na smotane

Hodnotenie (4.8/5)
9
Čas prípravy
80 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Tradičné a skvelé jedlo pre každú príležitosť.Peter
Kuchár/ka: Peter Lauf
videní 3373
29.11.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
8 KS Kuracie stehná (horné)
1 KS Cibuľa
1 strúčik Cesnak
1 PL Olej
1 ČL Soľ (podľa chuti)
1 PL Červená paprika sladká (mletá)
1 štipka Čierne korenie (podľa chuti)
200 ml Smotana na šľahanie (33%)
1 PL Múka hladká
1.5 dl Mlieko (od oka)
Príloha:
Množstvo Ingrediencia
1 balenieCestoviny (kolienka)
1 ČLSoľ
Postup prípravy pre Kuracie na smotane
  1. 1

    Cibuľu a cesnak si nakrájame na drobno a v hrnci speníme na oleji. Pridáme umyté horné kuracie stehná, necháme zatiahnuť, osolíme, okoreníme a pridáme mletú červenú papriku. Podlejeme vodou a dusíme do mäkka, cca 60 minút. Ak je mäsko hotové, pripravíme si zátrepku z mlieka a hladkej múky, ktorú vlejeme k mäsku (dobre rozmiešame). Zalejeme šľahačkovou smotanou a necháme prevrieť. Podávame s kolienkami. Dobrú chuť :)

Pridaj komentár

profil
Peter Lauf
Ja Rád Varím a preto vznikol aj tento WEB :)
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Kuracie kúsky na čínsky spôsob s jasmínovou ryžou
Strapačky s kyslou kapustou
Lievance s jahodovou polevou
Pečené teľacie na cibuľke a šťuchané zemiaky
Jogurtová bomba
Zemiakové placky plnené kuracím soté
Minútková krkovička s restovanou fazuľkou so slaninou
Zemiakový prívarok
Bravčové srdce na slanine s jasmínovou ryžou
Radvarim.sk

© 2014 - 2021 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Webové Aplikácie