listok
Peter Lauf

Porcií 4
Minút 130
Náročnosť Nízka

(4.64 / 5)
Videné: 9 878 x
Hovädzí guláš na rakúsky spôsob

Komentár kuchára

Skvelý hovädzí guláš s knedlíkom. Fakt je super :)


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Mäso umyjeme a osušíme.. nakrájame na kocky cca 3x3 cm tak že šľachy a blany vyrežeme preč. Zvlášť si nakrájame cibuľu na stredne-drobno a tú pražíme na oleji tak aby určite neprihorela! Pridáme červenú papriku (ja dávam 2-3 kopcovité čajové lyžice), premiešame a pridáme mäso.

  • Krok 2.

    Ak si chcete varenie urýchliť v tlakovom hrnci, stačí nám zaliať tesne nad mäso, ale ak varíme v obyčajnom hrnci, tak 5 cm nad mäso... Pridáme všetky koreniny spomínaný krajec chleba, prikryjeme a varíme. V tlakovom hrnci varíme cca 30 až 40 minút... v obyčajnom hrnci asi 2 hodiny.

  • Krok 3.

    Ak už dovárame mäso, tak nesmie byť vody viac ako 1 cm nad povrch mäsa. Teraz vyberieme všetko mäso (len mäso) a bobkový list. Ostatný vývar rozmixujeme tyčovým mixérom tak aby sa úplne stratil všetka cibuľa.

  • Celý postup nájdeš SEM

Kuchár/ka

chef

Teším sa s každej odozvy, na každý recept. Ak predsa navaríte podľa niektorého z mojich receptov, budem ešte radšej ak zanecháš komentár :)

Zobraz profil

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept