Hovädzí guláš na rakúsky spôsob

slide
  • Porcie: 4
  • Typ : Jednoduchý
  • Príprava : 130 minút
  • Kuchyňa : -
  • Zdroj : gutekueche
(4.64 / 5)
  • Vhodné na : Obed

Skvelý hovädzí guláš s knedlíkom. Fakt je super :)


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Mäso umyjeme a osušíme.. nakrájame na kocky cca 3x3 cm tak že šľachy a blany vyrežeme preč. Zvlášť si nakrájame cibuľu na stredne-drobno a tú pražíme na oleji tak aby určite neprihorela! Pridáme červenú papriku (ja dávam 2-3 kopcovité čajové lyžice), premiešame a pridáme mäso.

  • Krok 2.

    Ak si chcete varenie urýchliť v tlakovom hrnci, stačí nám zaliať tesne nad mäso, ale ak varíme v obyčajnom hrnci, tak 5 cm nad mäso... Pridáme všetky koreniny spomínaný krajec chleba, prikryjeme a varíme. V tlakovom hrnci varíme cca 30 až 40 minút... v obyčajnom hrnci asi 2 hodiny.

  • Celý postup nájdeš SEM

Kuchár/ka

chef

Ja Rád Varím a preto vznikol aj tento WEB :)

Zobraz profil

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept

Na komentovanie receptu musíte byť prihlásený.