Pirohy s údeným mäsom

Hodnotenie (5/5)
3
Čas prípravy
50 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
videní 2483
03.11.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
4 KS Zemiaky
400 g Múka polohrubá
1 KS Vajce
2 ČL Soľ
100 g Údené mäso (šunka, koleno )
50 g Slanina
1 KS Cibuľa
1 PL Bravčová masť
Postup prípravy pre Pirohy s údeným mäsom
  1. 1

    Údené mäso na drobno nasekáme alebo premelieme mlynčekom a zmiešame s opraženou cibuľkou.

  2. 2

    Zemiaky uvaríme v šupke. Uvarené a vychladené ošúpeme. Na dosku si preosejeme múku. Do nej na jemnom strúhadle na strúhame zemiaky, pridáme vajíčko, soľ a hnetieme cesto. Cesto rozvaľkáme a narežeme na štvorčeky. Plníme pripraveným mäsom a zliepame po okrajoch.

  3. 3

    Pirohy uvaríme a na koniec polejeme opraženou slaninkou a cibuľkou na bravčovej masti.

Zdroj: RadVarím.sk

Pridaj komentár

profil
Mária Fiľakovská
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Tekvicový prívarok, zemiaky a slaninka
Kurací segedínsky guláš
Vanilkové rožteky
Pečený králik
Zapečené mäsové rolky s mozzarellou
Bravčová krkovička na šťave s ryžou
Bravčové soté po temešvársky
Indický puding
Karfiolové fašírky
Radvarim.sk

© 2014 - 2021 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Webové Aplikácie