Zemiakové placky plnené kuracím soté

Hodnotenie (5/5)
6
Čas prípravy
45 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Tieto placky budete milovať.Mária
videní 946
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
6 KS Zemiaky
3 PL Múka polohrubá
4 strúčik Cesnak (podľa chuti)
2 KS Vajce
1 ČL Soľ
1 štipka Čierne korenie mleté
1 ČL Majoránka
Soté
Množstvo Ingrediencia
500 gKuracie prsia
1 KSCibuľa
0.5 balenieMrazená zelenina
1 štipkaSoľ
1 štipkaKarí korenie
1 štipkaČierne korenie mleté
100 gEidam tehla
1 PLOlej
Postup prípravy pre Zemiakové placky plnené kuracím soté
  1. 1

    Zo zemiakov, múky a vajec pripravíme placky, podľa chuti osolíme, okoreníme a dochutíme cesnakom. Vyprážame na oleji z oboch strán.

  2. 2

    Kuracie prsia nakrájame na rezance, na oleji alebo masti spražíme na drobno nakrájanú cibuľu, pridáme kuracie mäso a z prudka opražíme. Neskôr osolíme, okoreníme karí korením a čiernym mletým korením, pridáme mrazenú zeleninu a chvíľu podusíme. Podľa potreby podlievame malým množstvom vody.

  3. 3

    Na upečenú placku dáme kuracie soté, nastrúhame tvrdý syr a podávame. Môžeme podávať aj s kyslou kapustou alebo smotanou.

    foto receptu
Zdroj: RadVarím.sk
Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
profil
Mária Fiľakovská
Všetky recepty
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Syrová omáčka
Najlepšia domáca sekaná FAVORIT
Filet na kôprovej omáčke
Boršč
Karbonátky
Cviklové placky s ricottou
Bratislavské pliecko
Zemiaky na kyslo
Bravčová krkovička s cibuľou
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf