Zemiakové placky plnené kuracím soté

Hodnotenie (5/5)
6
Čas prípravy
45 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Tieto placky budete milovať.Mária
videní 3972
29.10.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
6 KS Zemiaky
3 PL Múka polohrubá
4 strúčik Cesnak (podľa chuti)
2 KS Vajce
1 ČL Soľ
1 štipka Čierne korenie mleté
1 ČL Majoránka
Soté
Množstvo Ingrediencia
500 gKuracie prsia
1 KSCibuľa
0.5 balenieMrazená zelenina
1 štipkaSoľ
1 štipkaKarí korenie
1 štipkaČierne korenie mleté
100 gEidam tehla
1 PLOlej
Postup prípravy pre Zemiakové placky plnené kuracím soté
  1. 1

    Zo zemiakov, múky a vajec pripravíme placky, podľa chuti osolíme, okoreníme a dochutíme cesnakom. Vyprážame na oleji z oboch strán.

  2. 2

    Kuracie prsia nakrájame na rezance, na oleji alebo masti spražíme na drobno nakrájanú cibuľu, pridáme kuracie mäso a z prudka opražíme. Neskôr osolíme, okoreníme karí korením a čiernym mletým korením, pridáme mrazenú zeleninu a chvíľu podusíme. Podľa potreby podlievame malým množstvom vody.

    Celý postup nájdeš SEM

Zdroj: RadVarím.sk

Pridaj komentár

profil
Mária Fiľakovská
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Kuracie na hubách
Kuracie prsia s olivami
Rybie filé na masle a hrášku
Kapustnica
Králičie ragú a domáce rezance
Táto cesnačka vás vylieči zo všetkého
Jahňací chrbát na rozmaríne so špenátom
Kuracie prsia v horčicovej omáčke so slaninou
Plnená paprika so zemiakovým pyré
Radvarim.sk

© 2014 - 2021 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Webové Aplikácie