Bravčové srdce na slaninke a tmavom pive

Hodnotenie (4.6/5)
7
Čas prípravy
55 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
U nás doma veľmi obľúbené jedlo.Maruška
videní 1000
21.10.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
2 KS Bravčové srdce
3 KS Cibuľa
150 g Slanina
300 ml Pivo tmavé
250 ml Horúca voda
5 KS Čierne korenie (guličiek - celé korenie)
5 KS Nové korenie (guličiek - celé korenie)
1 štipka Rozmarín
1 PL Múka hladká
100 ml Pitná voda (studená)
1 ČL Soľ (môžeme aj 1/2 kocky masoxu )
1 štipka Čierne korenie mleté
Postup prípravy pre Bravčové srdce na slaninke a tmavom pive
  1. 1

    Srdiečka nakrájame na širšie plátky a pod tečúcou vodou odstránime krvavé usadeniny.

    Celý postup nájdeš SEM

Zdroj: RadVarím.sk

Pridaj komentár

profil
Maruška Páralová
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Bravčové jazýčky na cibuli a zemiakovo - syrové krokety
Cuketa plnená mletým mäsom
Bravčová roláda s jogurtovou omáčkou
Karfiol s hovädzím rebrom a hlávkový šalát
Kurací stroganov so šampiňónmi
Mandarinkové kocky
Domáce cestoviny s brokolicovou omáčkou a kuracím mäsom
Karfiol pečený v rúre
Super rýchle zemiakové placky plnené šunkou a syrom
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf