Kurací rezeň plnený maslovým krémom

Hodnotenie (5/5)
7
Čas prípravy
50 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kurací rezeň plnený maslovým krémom
Kuchár/ka: Mária
videní 305
02.10.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
4 KS Kuracie prsia
100 g Maslo
1 strúčik Cesnak
1 PL Citrónová šťava
1 hrsť Petržlenová vňať (čerstvá nasekaná)
2 štipka Soľ
2 štipka Čili korenie mleté
2 KS Vajce
2 PL Múka hladká
2 PL Strúhanka
50 g Eidam tehla
Postup prípravy pre Kurací rezeň plnený maslovým krémom
  1. 1

    Najskôr si pripravíme maslový krém. Zmäknuté maslo si dáme do misky. Pridáme k nemu nasekanú petržlenovú vňať, pretlačený cesnak, soľ, čierne mleté korenie, citrónovú šťavu a na hrubo nastrúhaný syr. Všetko to spolu poriadne rozmiešame. Pomocou lopátky alebo noža vytvarujeme maslo do kocky, dáme do fólie a na chvíľu vložíme do mrazáka.

  2. 2

    Kuracie prsia nakrájame na rezne, jemne naklepeme a z oboch strán osolíme a okoreníme. Na stred rezňa vložíme kocku pripraveného masla. Stočíme ho do kapsičky a upevníme ho špagátom alebo špáradlami aby nám maslo nevytieklo. Pripravené bochníčky obalíme v trojobale, čiže múka, rozšľahané vajce, strúhanka a vyprážame v rozohriatom oleji.

Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
avatar
Mária Fiľakovská | 08.10.2018 21:36:08
Perfektné
profil
Mária Fiľakovská
Všetky recepty
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Bolonské cestoviny s bešamelovou omáčkou
Langoše
Grilovaný hermelín s grilovanou zeleninou
Šampiňónová dubáková krémová polievka
Hrášková polievka
Špenátová s vajíčkom
Kuracie krídelka s tymianom
Zemiakové placky plnené kuracím soté
Boršč
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf