Jahňacie kotlety

Hodnotenie (5/5)
3
Čas prípravy
40 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
videní 3401
24.09.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
8 KS Jahňacie mäso (rebrá)
5 strúčik Cesnak
4 PL Olej olivový
1 ČL Soľ
2 ČL Petržlenová vňať
1 ČL Čili omáčka (podľa chuti najlepšie pasta)
1 ČL Čierne korenie mleté
-1.4 ČL Tymián (1/4)
Omáčka
Množstvo Ingrediencia
0.5 šálkaHovädzí vývar (alebo kurací vývar)
2 PLMaslo
Postup prípravy pre Jahňacie kotlety
  1. 1

    V miske si rozmiešame pretlačený cesnak s olivovým olejom, petržlenovou vňaťou, čili pastou, pridáme soľ, čierne mleté korenie a tymián. Zmes dôkladne rozmiešame.

  2. 2

    Jahňacie mäso (bok s rebrami) opláchneme, osušíme a narežeme na kotlety pekne pozdĺž okolo kostí. Vložíme do misy a každú kotletu z každej strany dôkladne potrieme pripravenou zmesou bylín a korenia. Zakryjeme a necháme v chladničke odležať aspoň 6 hodín.

    Celý postup nájdeš SEM

Pridaj komentár

profil
Mária Fiľakovská
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Tekvicová polievka - pomarančovo krémová
Domáce rohlíky či rožky
Zapekané guľky v paradajkovej omáčke so syrom
Cícerová kaša s miniklobáskami
Segedínsky guláš zo sójového mäsa
Brokolicová polievka - Domáca krémová
Pomarančové rezy
Filety pstruha na masle
Langoše
Radvarim.sk

© 2014 - 2021 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Webové Aplikácie