Videné: 6 657 x
Hríby alebo šampióny nakrájame na plátky a cibuľu na drobno. V hlbšom hrnci roztopíme 2 PL masla, pridáme trocha olivového oleja a keď sa zapení vysypeme nakrájané huby. Orestujeme, keď sa z nich odparí voda pridáme cibuľu, chvíľu orestujeme, pridáme na drobno nasekaný cesnak, soľ, čierne mleté korenie a nasekaný tymián. Trocha ešte premiešame a preložíme na tanier alebo do inej nádoby.
Mäso osolíme, okoreníme z oboch strán. Hrniec alebo panvicu utrieme papierovou utierkou. Rozpálime 2 PL masla, pár kvapiek olivového oleja a vložíme mäso. Pražíme ho 3 až 5 minút z každej strany. Keď je hotové vyberieme ho.
Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept
Na komentovanie receptu musíte byť prihlásený.