Kurací srnčí chrbát

Hodnotenie (4.2/5)
9
Čas prípravy
60 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Šťavnatý, voňavý a báječný srnčí chrbát z kuracieho mäsa. To musíte skúsiť.Mária
videní 9108
11.09.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
800 g Kuracie prsia
200 g Slanina (plátky slaniny)
150 g Syr (tvrdý na strúhanie)
1 štipka Soľ
1 štipka Čierne korenie mleté
1 zväzok Petržlenová vňať
3 PL Kyslá smotana
3 PL Múka hladká
2 KS Vajce
Postup prípravy pre Kurací srnčí chrbát
  1. 1

    Mäso nakrájame na kocky, osolíme, okoreníme a necháme trocha postať.

  2. 2

    Zmiešame kyslú smotanu s vajíčkami, múkou, soľou, petržlenovou vňaťou a cca 100 g nastrúhaným syrom. Pridáme mäso a spolu to dobre premiešame.

    Celý postup nájdeš SEM

Zdroj: receptneked

Pridaj komentár

avatar
Eva Risnovska | 05.09.2020 18:21:17
Dobre to vyzerá.
avatar
ankask@post.sk | 23.06.2020 11:20:07
kurací srnčí chrbát
profil
Mária Fiľakovská
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Jednoduchá cuketová roláda so syrom
Broskyňové (Žravé) rezy ktoré budu mať problém vychladnúť
Kuracie rizoto so zeleninou a restovanými pečienkami
Roládky z kuracích pŕs, plnené sušenými paradajkami
Pečené morčacie mäsko s pečenou zeleninou
Zemiakový šalát (FOTORECEPT)
Holúbky - plnená kapusta
Teľacie závitky na hrubozrnnej horčici s ryžou
Bravčové stehno na zeleninovej omáčke s cestovinou
Radvarim.sk

© 2014 - 2021 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Webové Aplikácie