Kurací srnčí chrbát

Hodnotenie (4.4/5)
8
Čas prípravy
60 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Šťavnatý, voňavý a báječný srnčí chrbát z kuracieho mäsa. To musíte skúsiť.Mária
videní 7340
11.09.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
800 g Kuracie prsia
200 g Slanina (plátky slaniny)
150 g Syr (tvrdý na strúhanie)
1 štipka Soľ
1 štipka Čierne korenie mleté
1 zväzok Petržlenová vňať
3 PL Kyslá smotana
3 PL Múka hladká
2 KS Vajce
Postup prípravy pre Kurací srnčí chrbát
  1. 1

    Mäso nakrájame na kocky, osolíme, okoreníme a necháme trocha postať.

    Celý postup nájdeš SEM

Zdroj: receptneked

Pridaj komentár

avatar
Eva Risnovska | 05.09.2020 18:21:17
Dobre to vyzerá.
avatar
ankask@post.sk | 23.06.2020 11:20:07
kurací srnčí chrbát
profil
Mária Fiľakovská
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Cuketové rezy
Pečené kuracie stehná so zeleninou a zemiakmi
Špenátová bábovka
Omeleta plnená špenátom
Slaninové balíčky
Zeleninový šalát vhodný aj ako príloha
Kuracie stehná s brokolicovou omáčkou
Teľací steak so syrovou omáčkou a opekané zemiaky
Zdravé sušienky, nielen na Vianoce
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf