Kuracie prsia v horčicovej omáčke so slaninou

Hodnotenie (5/5)
3
Čas prípravy
50 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuracie prsia v horčicovej omáčke so slaninou
Kuchár/ka: Mária
videní 440
06.09.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
4 KS Kuracie prsia
1 PL Horčica plnotučná
1 KS Cibuľa
200 g Slanina
0.5 dl Olej olivový
1 štipka Čierne korenie mleté
1 štipka Soľ
1 štipka Rozmarín
1 zväzok Petržlenová vňať
Postup prípravy pre Kuracie prsia v horčicovej omáčke so slaninou
  1. 1

    Kuracie prsia umyjeme, nakrájame na plátky a jemne osolíme. V mise si zmiešame olivový olej s horčicou, nakrájanou cibuľou, korením, nasekanou petržlenovou vňaťou a rozmarínom. Do pripravenej zmesi vložíme kuracie prsia, potrieme ich z oboch strán a necháme odležať v chladničke 2 až 3 hodinky.

  2. 2

    Keď je mäsko odležané rozložíme si plátky slaniny a ukladáme na ne kuracie prsia. Ak je mäso väčšie dáme aj dva plátky slaniny vedľa seba. Opatrne zrolujeme a buď pečieme na panvičke na oleji - po dobu aby sa nám slanina nespálila ale aby bolo mäso z vnútra upečené alebo dáme na plech vymastený olejom a pečieme cca 40 minút pri 190°C. Podľa potreby podlievame malým množstvom vody.

Zdroj: femina
Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
profil
Mária Fiľakovská
Všetky recepty
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Zemiakové placky plnené kuracím mäsom
Kuracie soté s kari omáčkou
Lasagne s mäsom
Frankfurtská polievka
Špenátová bábovka
Buchty na pare
Plnené šampiňóny
Roláda bez múky s ananasovo-kokosovým krémom
Pečené bravčové líčka so zemiakovo-hráškovým pyré
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf