Bravčové medailónky v slaninke

Hodnotenie (4.2/5)
5
Čas prípravy
30 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
videní 4063
27.08.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
600 g Bravčová panenka
8 plátok Slanina
1 PL Horčica plnotučná
2 PL Olej olivový (ak nemáme olivový, použijeme klasický)
2 strúčik Cesnak
1 štipka Soľ
1 štipka Čierne korenie mleté
Postup prípravy pre Bravčové medailónky v slaninke
  1. 1

    Bravčovú panenku opláchneme a nakrájame na plátky s hrúbkou cca 3cm. V miske si rozmiešame olej s horčicou, soľou, čiernym mletým korením a pretlačeným cesnakom. Nakrájané mäso dobre potrieme pripravenou zmesou a podľa možnosti ho necháme v nej trocha odstať (aspoň hodinku).

  2. 2

    Namarinované mäsko vyberieme a každý kúsok obalíme plátkami slaniny z každej strany. Slaninku uchytíme špáradlami alebo previažeme špagátom aby nám dobre držala. Pripravené opekáme na rozohriatom oleji z každej strany pár minút alebo ho vložíme do rúry na 180°C na cca 20 minút.

    Celý postup nájdeš SEM

Zdroj: femina

Pridaj komentár

profil
Mária Fiľakovská
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Bravčové karé na zelenine s tarhoňou
Hovädzia roštenka s jasmínovou ryžou a červená quinoa
Najlepší guláš z diviaka. Lepší sme nikdy nejedli
Pivný guláš z teľacieho mäsa
Cuketa plnená mletým mäsom
Zelerová polievka
Bravčová panenka s cibuľkou
Jahňacie kotlety
Syrová polievka
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Webové Aplikácie