Bravčové medailónky v slaninke

Hodnotenie (5/5)
3
Čas prípravy
30 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Bravčové medailónky v slaninke
Kuchár/ka: Mária
videní 609
27.08.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
600 g Bravčová panenka
8 plátok Slanina
1 PL Horčica plnotučná
2 PL Olej olivový (ak nemáme olivový, použijeme klasický)
2 strúčik Cesnak
1 štipka Soľ
1 štipka Čierne korenie mleté
Postup prípravy pre Bravčové medailónky v slaninke
  1. 1

    Bravčovú panenku opláchneme a nakrájame na plátky s hrúbkou cca 3cm. V miske si rozmiešame olej s horčicou, soľou, čiernym mletým korením a pretlačeným cesnakom. Nakrájané mäso dobre potrieme pripravenou zmesou a podľa možnosti ho necháme v nej trocha odstať (aspoň hodinku).

  2. 2

    Namarinované mäsko vyberieme a každý kúsok obalíme plátkami slaniny z každej strany. Slaninku uchytíme špáradlami alebo previažeme špagátom aby nám dobre držala. Pripravené opekáme na rozohriatom oleji z každej strany pár minút alebo ho vložíme do rúry na 180°C na cca 20 minút.

  3. 3

    Pred podávaním nezabudnime odstrániť špáradlá alebo špagát, ktorý sme použili.

Zdroj: femina
Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
profil
Mária Fiľakovská
Všetky recepty
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Kuracie na smotane
Grilované kuracie krídelka
Zemiakové placky plnené kuracím mäsom
Pečený losos s batatovými hranolkami a pečeným karfiolom
Kuracie kari placky z cukety
Karbonátky / Fašírky pečené v rúre
Cisárske trhance inak
Perníkový koláč ala MIMI
Zemiakový šalát bez majonézy
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf