x

Už odchádzaš ?

Aktivuj si denný skvelý TIP receptov vždy ráno na svoj e-mail.


Zo zoznamu sa vieš kedykoľvek odhlásiť.


Bravčové medailónky v slaninke

slide
  • Porcie: 4
  • Typ : Jednoduchý
  • Príprava : 30 minút
  • Kuchyňa : -
  • Zdroj : femina
Pozor Súťaž!
Vianočná súťaž o sadu nožov - Ideš variť? Zapoj sa pridaním receptu a si v hre
(3.89 / 5)
  • Vhodné na :


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Bravčovú panenku opláchneme a nakrájame na plátky s hrúbkou cca 3cm. V miske si rozmiešame olej s horčicou, soľou, čiernym mletým korením a pretlačeným cesnakom. Nakrájané mäso dobre potrieme pripravenou zmesou a podľa možnosti ho necháme v nej trocha odstať (aspoň hodinku).

  • Krok 2.

    Namarinované mäsko vyberieme a každý kúsok obalíme plátkami slaniny z každej strany. Slaninku uchytíme špáradlami alebo previažeme špagátom aby nám dobre držala. Pripravené opekáme na rozohriatom oleji z každej strany pár minút alebo ho vložíme do rúry na 180°C na cca 20 minút.

  • Celý postup nájdeš SEM

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept

Na komentovanie receptu musíte byť prihlásený.