Bravčové medailónky v slaninke

Hodnotenie (4.8/5)
4
Čas prípravy
30 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Bravčové medailónky v slaninke
videní 871
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
600 g Bravčová panenka
8 plátok Slanina
1 PL Horčica plnotučná
2 PL Olej olivový (ak nemáme olivový, použijeme klasický)
2 strúčik Cesnak
1 štipka Soľ
1 štipka Čierne korenie mleté
Postup prípravy pre Bravčové medailónky v slaninke
  1. 1

    Bravčovú panenku opláchneme a nakrájame na plátky s hrúbkou cca 3cm. V miske si rozmiešame olej s horčicou, soľou, čiernym mletým korením a pretlačeným cesnakom. Nakrájané mäso dobre potrieme pripravenou zmesou a podľa možnosti ho necháme v nej trocha odstať (aspoň hodinku).

  2. 2

    Namarinované mäsko vyberieme a každý kúsok obalíme plátkami slaniny z každej strany. Slaninku uchytíme špáradlami alebo previažeme špagátom aby nám dobre držala. Pripravené opekáme na rozohriatom oleji z každej strany pár minút alebo ho vložíme do rúry na 180°C na cca 20 minút.

  3. 3

    Pred podávaním nezabudnime odstrániť špáradlá alebo špagát, ktorý sme použili.

Zdroj: femina
Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
profil
Mária Fiľakovská
Všetky recepty
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Najlepšia domáca sekaná FAVORIT
Bravčová krkovička s mandarínkami na sladko
Hovädzí chalupársky guláš s bravčovým bôčikom v kotlíku
Špagety po španielsky
Cuketová krémová polievka
Kuracie kúsky pečené na kyslej kapuste
Bravčové na zelenine s cestovinou
Zapečené kuracie prsia so syrom a zemiakmi
Hovädzie pliecko na horčici s ryžou
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf