Kuracie prsia v krémovom plášti

Hodnotenie (5/5)
3
Čas prípravy
40 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuracie prsia v krémovom plášti
Kuchár/ka: Mária
videní 257
26.08.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
2 KS Kuracie prsia (ak sú menšie, tak 4 KS)
4 PL Kyslá smotana
2 KS Vajce
2 strúčik Cesnak
1 štipka Soľ
1 štipka Čierne korenie mleté
3 PL Olej (na vyprážanie)
Postup prípravy pre Kuracie prsia v krémovom plášti
  1. 1

    Kuracie prsia umyjeme, osušíme a nakrájame na plátky (na rezne). Osolíme a jemne okoreníme z oboch strán.

  2. 2

    Do jednej misy dáme len múku. V druhej mise rozšľaháme vajíčka, pridáme k ním pretlačený cesnak, kyslú smotanu, trocha soli a korenia a dobre to rozmiešame.

  3. 3

    Mäso obalíme z oboch strán v múke a potom v zmesi z vajíčok a kyslej smotany. Vyprážame z oboch strán v rozohriatom oleji. Podávame s prílohou podľa vlastného výberu.

Zdroj: femina
Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
profil
Mária Fiľakovská
Všetky recepty
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Kuracie prsia na prírodno s ryžou - fitness
Mäsové guľky v paradajkovej omáčke s cestovinami
Bravčová roláda s jogurtovou omáčkou
Špenátová bábovka
Kapor na masle so zemiakovým šalátom
Kuracie mäso s ryžou a hranolkami
Cuketové rolky
Mexické hovädzie mäso
Jablkový koláč s čoko-šľahačkou
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf