Množstvo | Ingrediencia |
---|---|
500 g | Zemiaky |
2 KS | Cuketa (menšie) |
400 g | Mleté mäso |
1 KS | Cibuľa |
3 strúčik | Cesnak (podľa chuti ) |
200 g | Eidam tehla |
2 ČL | Soľ |
1 ČL | Čierne korenie mleté |
2 PL | Olej |
Zemiaky si očistíme (pokiaľ sú nové stačí len umyť) a nakrájame na kolieska. Mladú cuketu taktiež umyjeme a nakrájame na kolieska. Spolu zemiaky aj cuketu trocha osolíme a jemne okoreníme čiernym mletým korením.
Na panvičke si rozohrejeme olej a pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu a pretlačený cesnak. Orestujeme do zlata a pridáme mleté mäso. Osolíme, okoreníme a na miernom ohni opražíme cca 10 - 15 minút.