Kuracie prsia plnené špenátom

Hodnotenie (5/5)
1
Čas prípravy
50 Minút
Náročnosť
Stredná
Porcie
Pre 6 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuracie prsia plnené špenátom
Kuchár/ka: Mária
videní 260
25.08.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
6 KS Kuracie prsia
1 balenie Špenát mrazený
2 balenie Lístkové cesto
3 PL Kyslá smotana
6 KS Plátkový syr
4 strúčik Cesnak
1 PL Maslo
2 ČL Soľ
1 štipka Čierne korenie mleté
1 štipka Muškátový oriešok
1 KS Vajce
Postup prípravy pre Kuracie prsia plnené špenátom
  1. 1

    Na panvičke si rozpustíme maslo a opražíme na ňom špenát. Chvíľku necháme postať aby sa voda odparila. Pridáme pretlačený cesnak, muškátový oriešok, soľ a čierne korenie podľa chuti. Dobre to premiešame a na koniec pridáme smotanu. Ešte krátko premiešame a odstavíme.

  2. 2

    Kuracie prsia umyjeme a prerežeme pozdĺž stredom na kapsu aby sa dali naplniť. Do mäska dáme pripravený špenát a na to jeden plátok syra. Kapsu zatvoríme, osolíme a okoreníme.

    foto receptu
  3. 3

    Lístkové cesto rozvaľkáme a prerežeme každý plát na dve časti. Každý plát narežeme po stranách na pásiky a do stredu dáme pripravenú mäsovú kapsu. Pásiky cesta prekladáme striedavo z každej strany tak, aby sme zakryli celé mäso.

    foto receptu
  4. 4

    Zabalené kapsy dáme na plech vyložený papierom na pečenie a každú kapsu potrieme vajíčkom. Pečieme vo vyhriatej rúre na 200°C cca minút.

    foto receptu
Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
profil
Mária Fiľakovská
Všetky recepty
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Pstruh na provensálsky spôsob
Kuracie prsia plnené špenátom
Tiramisu roláda špeciál
Veľkonočná hrudka - videorecept
Zemiakové placky plnené kuracím mäsom
Červená kapusta s bravčovým karé
Frankfurtská polievka s párkom
Cuketové rezy
Maďarský guľáš inak
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf