Panenka s bylinkami

Hodnotenie (5/5)
1
Čas prípravy
25 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 2 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Občas treba prekvapiť niečim špeciálnym rodinu, priateľov či samých seba. Preto treba skúsiť bravčovú panenku nie ak zložitým spôsobom prípravy len tak s bylinkami.Deni
Panenka s bylinkami
Kuchár/ka: Deni
videní 252
17.07.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
150 g Bravčová panenka
1 ČL Bazalka (môže byť aj sušena)
1 PL Olej olivový
1 KS Paradajka
2 štipka Steak korenie (podľa chuti)
1 štipka Soľ (podľa chuti)
1 štipka Farebné korenie (podľa chuti)
Omáčka
Množstvo Ingrediencia
300 mlSmotana na šľahanie
1 PLPesto (bazalkové)
1 štipkaSoľ (podľa chuti)
Postup prípravy pre Panenka s bylinkami
  1. 1

    Panenku nakrájame na kolieska ( plátky), jemne naklepeme, okoreníme steakovým korením. osolíme a opepríme farebným korením alebo čiernym korením. Jemne posypeme (sušenou) bazalkou.

  2. 2

    Na rozpálenú panvicu položíme panenku a orestujeme do zlatistá. Mäso vyberieme a do výpeku pridáme nakrájanú paradajku na kocky a orestujeme. Potom vyberieme a smotanu a bazalkové pesto. Omáčku povaríme a dochutíme soľou.

  3. 3

    Panenku s bylinkami servírujeme tak, že na tanier ukladáme mäso a pridáme paradajky. na koniec všetko polejeme omáčkou. panenku podávame so zemiakmi alebo ryžou.

Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Najlepší domáci zemiakový prívarok s fašírkou
Bravčové srdce na slaninke a tmavom pive
Bravčové líčka na pive
Bravčové závitky so slaninou a ryžou
Domáce cestoviny s brokolicovou omáčkou a kuracím mäsom
Marhuľové rezy
Kávový perník bez vajec
Dusená pečeň na slanine a cibuli
Hovädzie v paradajkovéj omáčke
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf