Pivo mám rád a keď ho vidím v jedle tak to hneď chcem ochutnať tak ako tieto bravčové plátky.
Videné: 18 299 x
Bravčové mäso si narežeme na plátky, naklepeme a osolíme.
Do misky dáme horčicu s 2 ks prelisovaného cesnaku. V ďalšej miske zmiešame kečup a sójovú omáčku s pivom. Mrkvu pokrájame na kolieska, taktiež cibuľu a cesnak.
Pekáč vymastíme maslom alebo masťou a poukladáme naň cibuľu, cesnak, mrkvu a okoreníme. Bravčové plátky potrieme zmesou horčice. Na koniec zalejem kečupovou zmesou.
Mäso dáme piecť do rúry cca na 50 minút pri 180°C. Približne po 20 minútych premiešame. Nepodlievame vodou.
Bravčové plátky chutia najlepšie s varenými zemiakmi a prílohou podľa vlastného výberu.
Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept
Na komentovanie receptu musíte byť prihlásený.