Bravčové plátky na pive

Hodnotenie (5/5)
2
Čas prípravy
60 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Pivo mám rád a keď ho vidím v jedle tak to hneď chcem ochutnať tak ako tieto bravčové plátky.Deni
Bravčové plátky na pive
Kuchár/ka: Deni
videní 388
17.07.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
2 štipka Soľ
5 PL Horčica plnotučná
2 KS Mrkva
2 PL Sójová omáčka
2 PL Maslo
2 dl Pivo svetlé (môže byť aj tmavé)
2 KS Bobkový list
300 g Bravčové karé (alebo stehno)
3 strúčik Cesnak
3 KS Cibuľa
1 hrnček Kečup
5 KS Nové korenie
Postup prípravy pre Bravčové plátky na pive
  1. 1

    Bravčové mäso si narežeme na plátky, naklepeme a osolíme.

  2. 2

    Do misky dáme horčicu s 2 ks prelisovaného cesnaku. V ďalšej miske zmiešame kečup a sójovú omáčku s pivom. Mrkvu pokrájame na kolieska, taktiež cibuľu a cesnak.

  3. 3

    Pekáč vymastíme maslom alebo masťou a poukladáme naň cibuľu, cesnak, mrkvu a okoreníme. Bravčové plátky potrieme zmesou horčice. Na koniec zalejem kečupovou zmesou.

  4. 4

    Mäso dáme piecť do rúry cca na 50 minút pri 180°C. Približne po 20 minútych premiešame. Nepodlievame vodou.

  5. 5

    Bravčové plátky chutia najlepšie s varenými zemiakmi a prílohou podľa vlastného výberu.

Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Hovädzí guláš na rakúsky spôsob
Pudingové rezy s kyslou smotanou
Bravčové jazýčky na cibuli a zemiakovo - syrové krokety
Pečené kurča so zemiakmi - jednoducho
Kuracie prsia na olivách a paradajkách
Dukátové buchtičky
Bolonské špagety alá MIMI
Čevapčiči s opekanými zemiakmi
Karfiol s hovädzím rebrom a hlávkový šalát
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf