Bravčové plátky na pive

Hodnotenie (5/5)
2
Čas prípravy
60 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Pivo mám rád a keď ho vidím v jedle tak to hneď chcem ochutnať tak ako tieto bravčové plátky.Deni
Kuchár/ka: Deni
videní 4867
17.07.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
2 štipka Soľ
5 PL Horčica plnotučná
2 KS Mrkva
2 PL Sójová omáčka
2 PL Maslo
2 dl Pivo svetlé (môže byť aj tmavé)
2 KS Bobkový list
300 g Bravčové karé (alebo stehno)
3 strúčik Cesnak
3 KS Cibuľa
1 hrnček Kečup
5 KS Nové korenie
Postup prípravy pre Bravčové plátky na pive
  1. 1

    Bravčové mäso si narežeme na plátky, naklepeme a osolíme.

  2. 2

    Do misky dáme horčicu s 2 ks prelisovaného cesnaku. V ďalšej miske zmiešame kečup a sójovú omáčku s pivom. Mrkvu pokrájame na kolieska, taktiež cibuľu a cesnak.

    Celý postup nájdeš SEM

Pridaj komentár

Vyberáme pre teba
Tekvicový prívarok, zemiaky a slaninka
Fazuľová na kyslo s údeným mäsom
Filé z tresky v bylinkovom cestíčku a zemiakovo hráškové pyré
Slivkové gule
Grilované morčacie prsia na karí s cuketou
Smotanové cestoviny s hráškom
Švédske mäsové guľky so zemiakovou kašou
Kuracie prsia plnené brokolicou a syrom
Penne so syrovou omáčkou
Radvarim.sk

© 2014 - 2021 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Webové Aplikácie