Bravčové v paradjkovej omáčke s hubami

Hodnotenie (4.8/5)
6
Čas prípravy
80 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 5 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Skvelý obed s ktorým sa nikdy nehanbím pohostiť aj návštevu. je to proste pecka :)Peter
Kuchár/ka: Peter Lauf
videní 529
08.07.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
800 g Bravčové pliecko
2 KS Paprika červená
2 KS Cibuľa
1 plechovka Šampiňóny (0,5l )
0.5 l Kečup (môže byť aj ostrý)
3 štipka Čierne korenie (podľa chuti)
3 dl Paradajkový džús
1 PL Horčica
4 štipka Sušený cesnak (podľa chuti)
0,5 ČL Bylinné korenie (Zmes)
Postup prípravy pre Bravčové v paradjkovej omáčke s hubami
  1. 1

    Mäso umyjeme a nakrájame na plátky. Ak sú tuhšie tak ich môžeme vyklepať. Do plátov vtrieme soľ a čierne korenie, teraz ich môžeme sprudka opiecť na panvici s kúskom oleja .. len aby sa stiahli. Tie si necháme potom zvlášť na dne zapekanej misy. Vo výpeku osmažíme cibuľu do zlata.

    Celý postup nájdeš SEM

Pridaj komentár

profil
Peter Lauf
Ja Rád Varím a preto vznikol aj tento WEB :)
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Hovädzí guláš na pive
Bravčové medailónky v slaninke
Pľúcka na smotane
Jablková torta - nepečená
Kuracie stehná s brokolicovou omáčkou
Crinkles
Kuracie na hubách
Smotanové rezy
Domáca parená-kysnutá knedľa
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf