Bravčové v paradjkovej omáčke s hubami

Hodnotenie (4.8/5)
5
Čas prípravy
80 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 5 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Skvelý obed s ktorým sa nikdy nehanbím pohostiť aj návštevu. je to proste pecka :)Peter
Bravčové v paradjkovej omáčke s hubami
Kuchár/ka: Peter
videní 165
08.07.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
800 g Bravčové pliecko
2 KS Paprika červená
2 KS Cibuľa
1 plechovka Šampiňóny (0,5l )
0.5 l Kečup (môže byť aj ostrý)
3 štipka Čierne korenie (podľa chuti)
3 dl Paradajkový džús
1 PL Horčica
4 štipka Sušený cesnak (podľa chuti)
0,5 ČL Bylinné korenie (Zmes)
Postup prípravy pre Bravčové v paradjkovej omáčke s hubami
  1. 1

    Mäso umyjeme a nakrájame na plátky. Ak sú tuhšie tak ich môžeme vyklepať. Do plátov vtrieme soľ a čierne korenie, teraz ich môžeme sprudka opiecť na panvici s kúskom oleja .. len aby sa stiahli. Tie si necháme potom zvlášť na dne zapekanej misy. Vo výpeku osmažíme cibuľu do zlata.

    foto receptu
  2. 2

    Umyte papriky, vyčistíme ich od hniezd, nakrájajte na prúžky, tie poukladáme na mäse v myse.. Huby dôkladne umyjeme, nakrájame na menšie kúsky, tie tiež krátko osmažíme so štipkou soli a vložte do misy na papriku.

    foto receptu
  3. 3

    Omáčky kombinujeme zo zvyšnými ingredienciami.

    foto receptu
  4. 4

    Omáčku rovnomerne rozprestrieme do misy. Tu dávame piecť na 190°C so spodným ohrevom bez ventilátora cca 60 minút. Počas pečenia asi 2x môžete zmes premiešať.

    foto receptu
Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
profil
Peter Lauf
Ja Rád Varím a preto vznikol aj tento WEB :)
Všetky recepty
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Kurací mix
Francúzke zemiaky s klobásou a špekačkou
Kuracie Stroganov, pečené zemiaky a ryža
Špenátová polievka so smotanou
Kuracie soté s brokolicovo-nivovou omáčkou
Zapekané fussilli s brokolicou a sherry paradajkami
Kuracie s hranolkami
Kuracie krídelka s tymianom
Zapekané gyros s cestovinami
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf