Bravčové v paradjkovej omáčke s hubami

Hodnotenie (4.8/5)
6
Čas prípravy
80 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 5 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Skvelý obed s ktorým sa nikdy nehanbím pohostiť aj návštevu. je to proste pecka :)Peter
Kuchár/ka: Peter Lauf
videní 592
08.07.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
800 g Bravčové pliecko
2 KS Paprika červená
2 KS Cibuľa
1 plechovka Šampiňóny (0,5l )
0.5 l Kečup (môže byť aj ostrý)
3 štipka Čierne korenie (podľa chuti)
3 dl Paradajkový džús
1 PL Horčica
4 štipka Sušený cesnak (podľa chuti)
0,5 ČL Bylinné korenie (Zmes)
Postup prípravy pre Bravčové v paradjkovej omáčke s hubami
  1. 1

    Mäso umyjeme a nakrájame na plátky. Ak sú tuhšie tak ich môžeme vyklepať. Do plátov vtrieme soľ a čierne korenie, teraz ich môžeme sprudka opiecť na panvici s kúskom oleja .. len aby sa stiahli. Tie si necháme potom zvlášť na dne zapekanej misy. Vo výpeku osmažíme cibuľu do zlata.

    foto receptu
  2. 2

    Umyte papriky, vyčistíme ich od hniezd, nakrájajte na prúžky, tie poukladáme na mäse v myse.. Huby dôkladne umyjeme, nakrájame na menšie kúsky, tie tiež krátko osmažíme so štipkou soli a vložte do misy na papriku.

    Celý postup nájdeš SEM

Pridaj komentár

profil
Peter Lauf
Ja Rád Varím a preto vznikol aj tento WEB :)
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Bryndzové pirohy
Obrátené rezne s pyré
Špenátová s vajíčkom
Slivkové gule
Šampiňónová omáčka
Sójové kocky so zeleninou, zemiačiky
Pečený losos s batatovými hranolkami a pečeným karfiolom
Kuracie prsia v trojobale so sezamom a nové zemiaky
Kuracie nugetky so syrovou omáčkou
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Webové Aplikácie