listok
Deni 

Porcií 4
Minút 60
Náročnosť Stredná

(4.56 / 5)
Videné: 23 486 x
Holandský rezeň

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Bôčik očistíme a zbavíme kože. Pokiaľ je potrebné odstraníme z bôčiku zbytky kostí a chrupavky. Pripravené mäso nakrájame na kúsky ktoré môžme pomlieť. Bôčik môžme nahradiť aj bravčovým plieckom.

  • Krok 2.

    Namleté mäso osolíme, zmiešame s mliekom a zakryjeme fóliou aby do nej nevnikol vzduch a mäso necháme v chladničke uležať.

  • Krok 3.

    Zatiaľ si nastrúhame syr a pripravíme trojobal z múky, vajec a strúhanky.

  • Celý postup nájdeš SEM

Kuchár/ka

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept