Holandský rezeň

Hodnotenie (5/5)
5
Čas prípravy
60 Minút
Náročnosť
Stredná
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Deni
videní 4131
27.06.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
550 g Bravčový bôčik (bez kostí)
2 dl Olej (na pečenie)
1 dl Mlieko polotučné
200 g Eidam tehla
2 štipka Čierne korenie mleté
1 ČL Soľ
1 štipka Muškátový kvet
Trojobal
Množstvo Ingrediencia
2 KSVajce slepačie
3 hrsťStrúhanka
3 hrsťMúka hladká
Postup prípravy pre Holandský rezeň
  1. 1

    Bôčik očistíme a zbavíme kože. Pokiaľ je potrebné odstraníme z bôčiku zbytky kostí a chrupavky. Pripravené mäso nakrájame na kúsky ktoré môžme pomlieť. Bôčik môžme nahradiť aj bravčovým plieckom.

  2. 2

    Namleté mäso osolíme, zmiešame s mliekom a zakryjeme fóliou aby do nej nevnikol vzduch a mäso necháme v chladničke uležať.

    Celý postup nájdeš SEM

Pridaj komentár

Vyberáme pre teba
Ryžové rezance s avokádovo-bazalkovým pestrom
Nebeská Máňa
Rizoto so sušenými paradajkami
Kuracie prsia na karí s tarhoňou
Granadir
Domáci KINDER mliečny rez
Znojemské bravčové plátky
Výborná Karfiolová polievka
Halušky s kyslou kapustou
Radvarim.sk

© 2014 - 2021 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Webové Aplikácie