Holandský rezeň

Hodnotenie (5/5)
5
Čas prípravy
60 Minút
Náročnosť
Stredná
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Deni
videní 3039
27.06.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
550 g Bravčový bôčik (bez kostí)
2 dl Olej (na pečenie)
1 dl Mlieko polotučné
200 g Eidam tehla
2 štipka Čierne korenie mleté
1 ČL Soľ
1 štipka Muškátový kvet
Trojobal
Množstvo Ingrediencia
2 KSVajce slepačie
3 hrsťStrúhanka
3 hrsťMúka hladká
Postup prípravy pre Holandský rezeň
  1. 1

    Bôčik očistíme a zbavíme kože. Pokiaľ je potrebné odstraníme z bôčiku zbytky kostí a chrupavky. Pripravené mäso nakrájame na kúsky ktoré môžme pomlieť. Bôčik môžme nahradiť aj bravčovým plieckom.

    Celý postup nájdeš SEM

Pridaj komentár

Vyberáme pre teba
Zapekané gyros s cestovinami
Výborný patizón
Maďarský guľáš inak
Čokoládovo - brusnicová torta
Cviklové placky s ricottou
Syrová polievka
Klasický uhorkový šalát
Obľúbený maďarský guláš s domácim knedlíkom
Roládky z kuracích pŕs, plnené sušenými paradajkami
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf