Množstvo | Ingrediencia |
---|---|
550 g | Bravčový bôčik (bez kostí) |
2 dl | Olej (na pečenie) |
1 dl | Mlieko polotučné |
200 g | Eidam tehla |
2 štipka | Čierne korenie mleté |
1 ČL | Soľ |
1 štipka | Muškátový kvet |
Množstvo | Ingrediencia |
---|---|
2 KS | Vajce slepačie |
3 hrsť | Strúhanka |
3 hrsť | Múka hladká |
Bôčik očistíme a zbavíme kože. Pokiaľ je potrebné odstraníme z bôčiku zbytky kostí a chrupavky. Pripravené mäso nakrájame na kúsky ktoré môžme pomlieť. Bôčik môžme nahradiť aj bravčovým plieckom.
Namleté mäso osolíme, zmiešame s mliekom a zakryjeme fóliou aby do nej nevnikol vzduch a mäso necháme v chladničke uležať.