Chilli con carne

Hodnotenie (5/5)
3
Čas prípravy
45 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Deni
videní 737
26.06.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
1 KS Cibuľa
500 g Mleté mäso (hovädzie ideálne)
150 g Fazuľa farebná škrvnitá
5 strúčik Cesnak
1 KS Paprika červená
2 štipka Čierne korenie mleté
2 KS Čili paprika (podľa chuti)
500 ml Hovädzí vývar (podľa chuti)
3 KS Paradajka
2 štipka Soľ
2 štipka Čili korenie mleté (podľa chuti)
Postup prípravy pre Chilli con carne
  1. 1

    Fazule si deň predtým namočíme do vody. Kľudne aj 2 dni. Paradajky nakrojíme a naparíme aby sa lepšie lúpali. Komu nevadí šupka z paradajok nemusí. A dužinu alebo aj so šupkou nasekáme na drobno. Ďalej si prihrejeme vývar aby bol teplý.

  2. 2

    Cibuľu a cesnak olúpeme. Cibuľu nakrájame na jemno a cesnak nakrájame na plátky. V hlbšej panvici si rozpálime olej, vysypeme tam cibuľu a opečieme do zlatistá. Pridáme cesnak a ihneď mleté mäso. Spolu všetko restujeme kým sa mäso nerozpadne na drobné kúsky. Potom pridáme fazuľu s paradajkami, krátko opečieme a zalejeme horúcim vývarom. Podľa chuti osolíme a okoreníme čiernym korením, čili korením. Zmes prikryjeme a za občasného miešania dusíme pokiaľ nie sú fazule mäkké.

    Celý postup nájdeš SEM

Pridaj komentár

Vyberáme pre teba
Orechovo tvarohová roláda
Kapustnica
Znojemský guľáš
Segedínsky guľáš
Restovaná kuracia pečeň
Rybacia pomazánka
Cestoviny s kuracím alebo sójovým mäsom
Hruškovo zelerová krémová polievka
Bravčové kocky s dusenou kapustou a zemiakovou knedľou
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Webové Aplikácie