Chilli con carne

Hodnotenie (5/5)
3
Čas prípravy
45 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Deni
videní 636
26.06.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
1 KS Cibuľa
500 g Mleté mäso (hovädzie ideálne)
150 g Fazuľa farebná škrvnitá
5 strúčik Cesnak
1 KS Paprika červená
2 štipka Čierne korenie mleté
2 KS Čili paprika (podľa chuti)
500 ml Hovädzí vývar (podľa chuti)
3 KS Paradajka
2 štipka Soľ
2 štipka Čili korenie mleté (podľa chuti)
Postup prípravy pre Chilli con carne
  1. 1

    Fazule si deň predtým namočíme do vody. Kľudne aj 2 dni. Paradajky nakrojíme a naparíme aby sa lepšie lúpali. Komu nevadí šupka z paradajok nemusí. A dužinu alebo aj so šupkou nasekáme na drobno. Ďalej si prihrejeme vývar aby bol teplý.

    Celý postup nájdeš SEM

Pridaj komentár

Vyberáme pre teba
Kuracie mäso na sladko čili
Losos na masle a smotanové zemiaky
Zeleninový šalát s kuracím mäsom
Pomarančové rezy
Smažený losos a zemiakové ruže
Rizoto ako zo školskej jedálne
Skvelý vajíčkový pampúch ako výdatné raňajky
Zapečené mäsové rolky s mozzarellou
Medový krémeš špeciál
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf