Zapekané cestoviny s mletým mäsom

Hodnotenie (5/5)
6
Čas prípravy
60 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Zapekané cestoviny s mletým mäsom
Kuchár/ka: Deni
videní 3596
17.06.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
250 g Mleté mäso
8 KS Paradajka
2 strúčik Cesnak
1 KS Cibuľa
3 PL Kečup
100 g Eidam tehla
250 g Cestoviny
2 PL Olej
1 balíček Čierne olivy (alebo zelené)
štipka Tymián (podľa chuti)
Postup prípravy pre Zapekané cestoviny s mletým mäsom
  1. 1

    Cibuľu olúpeme a nakrájame na malé kocky. Cestoviny uvaríme a scedíme. Polovicu paradajok nakrájame na kolieska a druhú polovicu na kocky. Syr nastrúhame a môžme nakrájať na menšie kúsky aj olivy.

  2. 2

    Na oleji opečieme cibuľu, pridáme mäso a smažíme. Po chvíli pridáme bazalku, oregáno, tymián - sušené alebo čerstvé a nemusia byť všetky druhy, osolíme. Pridáme paradajky, ktoré sme si nakrájali na kocky. A dochutíme kečupom. Pridáme prelisovaný cesnak a kto ma rád čili tak aj to.

  3. 3

    Do zapekacej misy vymastenej olejom vložíme cestoviny. Na to polejeme opečené mleté mäso a premiešame. Na vrch položíme kolieska paradajky a posypeme vrstvou syra a oliv.

  4. 4

    Cestoviny dáme zapiecť do rúry na 200°C do kým sa syr nerozteče.

Zdroj: pluska.sk
Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Špagety s mletým mäsom a olivami
Moravské koláče plnené tvarohom a lekvárom
Kuracie kúsky vyprážané v rúre
Cuketové rezy
Bravčové klopsy s paradajkovou omáčkou
Tekvicová polievka - pomarančovo krémová
Ryžové rezance s avokádovo-bazalkovým pestrom
Domáce šišky s džemom a ovocím
Filety pstruha na masle
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf