Množstvo | Ingrediencia |
---|---|
250 g | Mleté mäso |
8 KS | Paradajka |
2 strúčik | Cesnak |
1 KS | Cibuľa |
3 PL | Kečup |
100 g | Eidam tehla |
250 g | Cestoviny |
2 PL | Olej |
  | Soľ (podľa chuti) |
1 balíček | Čierne olivy (alebo zelené) |
  | Oregáno (podľa chuti) |
štipka | Tymián (podľa chuti) |
  | Bazalka (podľa chuti) |
Cibuľu olúpeme a nakrájame na malé kocky. Cestoviny uvaríme a scedíme. Polovicu paradajok nakrájame na kolieska a druhú polovicu na kocky. Syr nastrúhame a môžme nakrájať na menšie kúsky aj olivy.
Na oleji opečieme cibuľu, pridáme mäso a smažíme. Po chvíli pridáme bazalku, oregáno, tymián - sušené alebo čerstvé a nemusia byť všetky druhy, osolíme. Pridáme paradajky, ktoré sme si nakrájali na kocky. A dochutíme kečupom. Pridáme prelisovaný cesnak a kto ma rád čili tak aj to.