Zapekané cestoviny s mletým mäsom

Hodnotenie (4.8/5)
6
Čas prípravy
60 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Zapekané cestoviny s mletým mäsom
videní 4823
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
250 g Mleté mäso
8 KS Paradajka
2 strúčik Cesnak
1 KS Cibuľa
3 PL Kečup
100 g Eidam tehla
250 g Cestoviny
2 PL Olej
  Soľ (podľa chuti)
1 balíček Čierne olivy (alebo zelené)
  Oregáno (podľa chuti)
štipka Tymián (podľa chuti)
  Bazalka (podľa chuti)
Postup prípravy pre Zapekané cestoviny s mletým mäsom
  1. 1

    Cibuľu olúpeme a nakrájame na malé kocky. Cestoviny uvaríme a scedíme. Polovicu paradajok nakrájame na kolieska a druhú polovicu na kocky. Syr nastrúhame a môžme nakrájať na menšie kúsky aj olivy.

  2. 2

    Na oleji opečieme cibuľu, pridáme mäso a smažíme. Po chvíli pridáme bazalku, oregáno, tymián - sušené alebo čerstvé a nemusia byť všetky druhy, osolíme. Pridáme paradajky, ktoré sme si nakrájali na kocky. A dochutíme kečupom. Pridáme prelisovaný cesnak a kto ma rád čili tak aj to.

  3. 3

    Do zapekacej misy vymastenej olejom vložíme cestoviny. Na to polejeme opečené mleté mäso a premiešame. Na vrch položíme kolieska paradajky a posypeme vrstvou syra a oliv.

  4. 4

    Cestoviny dáme zapiecť do rúry na 200°C do kým sa syr nerozteče.

Zdroj: pluska.sk
Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Palacinky
Zapekané kuracie prsia s hermelínom a smotanou
Kuracie prsia s broskyňou
Zeleninový šalát s kuracím mäsom
Lasagne s mäsom
Pizza chlieb
Cuketové placky fit s tvarohovo-pizza dresingom
Filety pstruha na masle
Šošovicový prívarok so zemiakmi a párkom
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf