Plnená kuracia roláda

Hodnotenie (5/5)
2
Čas prípravy
90 Minút
Náročnosť
Stredná
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Plnená kuracia roláda
Kuchár/ka: Deni
videní 341
17.06.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
4 KS Kuracie prsia
200 g Slanina
Náplň
Množstvo Ingrediencia
3 KSVajce slepačie
1 plechovkaKukurica
1 plechovkaHrášok
2 KSKlobása
200 gEidam tehla
Postup prípravy pre Plnená kuracia roláda
  1. 1

    Formu na pečenie je ideálne ak použijeme jelení chrbát, a vyložíme papierom na pečenie a rúru si rozohrejeme na 180°C, Kuracie prsia pozdĺžne prezežeme aby sme získali väčšiu plochu. Kuracie prsia z ľahká okoreníme korením. Ďalej si nastrúhame syr, nakrájame klobásu na kolieska alebo na kocky.

  2. 2

    Formu vyložíme plátkami slaniny, tak aby presahovali cez okraj. Rovnako poukladáme aj kuracie prsia z dôvodu aby sme mohli urobiť roládu. Podľa chuti vyložíme nastrúhaným syrom, hráškom, kukuricou, nakrájanou kapiou, klobásou a všetko zalejeme rozšľahanými vajíčkami. Na koniec osolíme a okoreníme.

  3. 3

    Potom prehneme presahujúce okraje slaniny a kuracích pŕs tak aby sme roládu uzavreli. Prekyjeme papierom na pečenie a vložíme do predohriatej rúry na cca 1 hodinu.

  4. 4

    Hotovú roládu môžme nechať vo forme alebo ju vyklopiť keď vychladne.

Zdroj: recepty.sk
Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Falošný medovník z LOTUS sušienok
Uhorkový šalát
Domáce cestoviny s brokolicovou omáčkou a kuracím mäsom
Karbonátky / Fašírky pečené v rúre
Syrovo smotanové cestoviny so šunkou
Vajíčková nátierka
Šuhajdy s orechovou plnkou
Pečené bravčové líčka so špenátom a jemným zemiakovým knedlíkom
Francúzky toast
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf