Plnená kuracia roláda

Hodnotenie (5/5)
2
Čas prípravy
90 Minút
Náročnosť
Stredná
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Deni
videní 745
17.06.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
4 KS Kuracie prsia
200 g Slanina
Náplň
Množstvo Ingrediencia
 Kapia červená (zaváraná)
3 KSVajce slepačie
1 plechovkaKukurica
1 plechovkaHrášok
2 KSKlobása
200 gEidam tehla
 Soľ (podľa chuti)
 Čierne korenie mleté (podľa chuti)
Postup prípravy pre Plnená kuracia roláda
  1. 1

    Formu na pečenie je ideálne ak použijeme jelení chrbát, a vyložíme papierom na pečenie a rúru si rozohrejeme na 180°C, Kuracie prsia pozdĺžne prezežeme aby sme získali väčšiu plochu. Kuracie prsia z ľahká okoreníme korením. Ďalej si nastrúhame syr, nakrájame klobásu na kolieska alebo na kocky.

  2. 2

    Formu vyložíme plátkami slaniny, tak aby presahovali cez okraj. Rovnako poukladáme aj kuracie prsia z dôvodu aby sme mohli urobiť roládu. Podľa chuti vyložíme nastrúhaným syrom, hráškom, kukuricou, nakrájanou kapiou, klobásou a všetko zalejeme rozšľahanými vajíčkami. Na koniec osolíme a okoreníme.

  3. 3

    Potom prehneme presahujúce okraje slaniny a kuracích pŕs tak aby sme roládu uzavreli. Prekyjeme papierom na pečenie a vložíme do predohriatej rúry na cca 1 hodinu.

  4. 4

    Hotovú roládu môžme nechať vo forme alebo ju vyklopiť keď vychladne.

Zdroj: recepty.sk

Pridaj komentár

Vyberáme pre teba
Sekaná s kôprovou omáčkou a pyré
Najlepší čučoriedkový cheesecake ako super dezert
Krémové hubové (dubákové) rizoto
Rizoto so sušenými paradajkami
Kuracie soté s kari omáčkou
Kuracie na smotane
Filet na kôprovej omáčke
Kuracie prsia v krémovom plášti
Klasický uhorkový šalát
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf