Množstvo | Ingrediencia |
---|---|
4 KS | Kuracie prsia |
200 g | Slanina |
Množstvo | Ingrediencia |
---|---|
  | Kapia červená (zaváraná) |
3 KS | Vajce slepačie |
1 plechovka | Kukurica |
1 plechovka | Hrášok |
2 KS | Klobása |
200 g | Eidam tehla |
  | Soľ (podľa chuti) |
  | Čierne korenie mleté (podľa chuti) |
Formu na pečenie je ideálne ak použijeme jelení chrbát, a vyložíme papierom na pečenie a rúru si rozohrejeme na 180°C, Kuracie prsia pozdĺžne prezežeme aby sme získali väčšiu plochu. Kuracie prsia z ľahká okoreníme korením. Ďalej si nastrúhame syr, nakrájame klobásu na kolieska alebo na kocky.
Formu vyložíme plátkami slaniny, tak aby presahovali cez okraj. Rovnako poukladáme aj kuracie prsia z dôvodu aby sme mohli urobiť roládu. Podľa chuti vyložíme nastrúhaným syrom, hráškom, kukuricou, nakrájanou kapiou, klobásou a všetko zalejeme rozšľahanými vajíčkami. Na koniec osolíme a okoreníme.