Hovädzí guľáš

Hodnotenie (5/5)
4
Čas prípravy
90 Minút
Náročnosť
Stredná
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Hovädzí guľáš
Kuchár/ka: Deni
videní 285
17.06.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
40 g Bravčová masť
3 strúčik Cesnak
200 g Cibuľa
3 ČL Červená paprika sladká
2 PL Múka hladká
400 g Hovädzie zadné (alebo kližka)
Postup prípravy pre Hovädzí guľáš
  1. 1

    Umyté mäso pokrájame na kocky, osolíme a opepríme. Nakrájanú cibuľu osmažíme v hrnci na masti do zlatistá. Potom pridáme mäso a opečieme zo všetkých strán.

  2. 2

    Prisypeme mletú papriku ostatné korenia, z ľahka orestujeme a hneď podlejeme trochou vody cca 3 dl. ( pozor nech sa vám nespáli paprika). Mäso necháme niekoľko krát vydusiť až na šťavu a znovu podlejeme. Až kým mäso nie je mäkké. Potom ho zalejeme väčším množstvom vody podľa toho koľko chceme guľašu, pridáme prelisovaný cesnak, majoránku a dusíme do tej doby až kým mäso nie je úplne mäkké.

  3. 3

    Hovädzí guľáš podávame s knedlíkom alebo aj ryžou.

Zdroj: schaer.com
Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Tvarohové šišky
Boršč
Mäsové guľky v paradajkovej omáčke
Filé z aljašskej tresky v bylinkovom cestíčku
Špagety s mletým mäsom a olivami
Gnocchi so sušenými paradajkami
Kuracie prsia v cestíčku so smotanovými zemiakmi
Omeleta so šunkou
Výborný patizón
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf