Hovädzí guľáš

Hodnotenie (4.8/5)
5
Čas prípravy
90 Minút
Náročnosť
Stredná
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Deni
videní 2207
17.06.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
40 g Bravčová masť
3 strúčik Cesnak
200 g Cibuľa
  Majoránka (podľa chuti)
3 ČL Červená paprika sladká
2 PL Múka hladká
  Čierne korenie mleté (podľa chuti)
  Soľ (podľa chuti)
  Rasca (podľa chuti)
400 g Hovädzie zadné (alebo kližka)
Postup prípravy pre Hovädzí guľáš
  1. 1

    Umyté mäso pokrájame na kocky, osolíme a opepríme. Nakrájanú cibuľu osmažíme v hrnci na masti do zlatistá. Potom pridáme mäso a opečieme zo všetkých strán.

  2. 2

    Prisypeme mletú papriku ostatné korenia, z ľahka orestujeme a hneď podlejeme trochou vody cca 3 dl. ( pozor nech sa vám nespáli paprika). Mäso necháme niekoľko krát vydusiť až na šťavu a znovu podlejeme. Až kým mäso nie je mäkké. Potom ho zalejeme väčším množstvom vody podľa toho koľko chceme guľašu, pridáme prelisovaný cesnak, majoránku a dusíme do tej doby až kým mäso nie je úplne mäkké.

    Celý postup nájdeš SEM

Zdroj: schaer.com

Pridaj komentár

Vyberáme pre teba
Paradajková polievka so syrom mozzarellou
Kokosové rezy
Loďky z lístkového cesta
Losos bylinkovou omáčkou
Hovädzie mäso na mrkve
Tvarohový koláč s pomarančovým želé
Fazuľová na kyslo s údeným mäsom
Ovocný koláč s tvarohom
Srnčí guláš s domácou knedľou
Radvarim.sk

© 2014 - 2021 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Webové Aplikácie