Hovädzí guľáš

Hodnotenie (4.8/5)
4
Čas prípravy
90 Minút
Náročnosť
Stredná
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Deni
videní 934
17.06.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
40 g Bravčová masť
3 strúčik Cesnak
200 g Cibuľa
  Majoránka (podľa chuti)
3 ČL Červená paprika sladká
2 PL Múka hladká
  Čierne korenie mleté (podľa chuti)
  Soľ (podľa chuti)
  Rasca (podľa chuti)
400 g Hovädzie zadné (alebo kližka)
Postup prípravy pre Hovädzí guľáš
  1. 1

    Umyté mäso pokrájame na kocky, osolíme a opepríme. Nakrájanú cibuľu osmažíme v hrnci na masti do zlatistá. Potom pridáme mäso a opečieme zo všetkých strán.

    Celý postup nájdeš SEM

Zdroj: schaer.com

Pridaj komentár

Vyberáme pre teba
Bravčové karé na prírodno a šampiňónová omáčka
Bravčový steak, ragú z bielej špargle a nové zemiaky
Langoše
Langoše
Kurča s plnkou a zemiakmi
Mäsové guľky na švédsky spôsob so zemiakovou kašou
Fazuľky na smotane
Bábovka s tvarohom a marhuľou
Kuracie Stroganov, pečené zemiaky a ryža
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf