papriky a paradajky umyjeme a nakrájamé na malé kocky. Cibuľu a cesnak tiež nakrájame na drobno. ďalej tvrdý syr eidam nakrájame na väčšie plátky a naopak udený syr nastrúhame na jemno.
Na panvici rozpálime olej a opečieme cibuľku do zlatistá. Potom pridáme mleté mäso a orestujeme ho. Po niekoľkých minútach pridáme kečup, soľ, čierné korenie, bazalku a na drobno nakrájaný cesnak 5 strúčikov.
Následne si pripravíme bešamelovú omáčku. Na panvici a miernom ohni rozpustíme maslo, posypeme múkou. Zalejeme to mliekom a povaríme, aby omáčka trochu zhustla. Omáčka na lasagne by ale nemala byť veľmi hustá.Na koniec do omáčky vmiešame žĺtok trochu soli ešte kúsok povaríme a odstavíme.
Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept