Množstvo | Ingrediencia |
---|---|
300 g | Lazane |
60 g | Maslo |
1 KS | Vaječný žĺtok |
50 g | Múka hladká |
1 l | Mlieko polotučné |
Množstvo | Ingrediencia |
---|---|
2 KS | Paradajka |
500 g | Mleté mäso |
1 PL | Olej |
2 KS | Cibuľa |
12 PL | Kečup |
5 strúčik | Cesnak |
2 KS | Paprika červená |
  | Soľ (podľa chuti) |
  | Čierne korenie mleté (podľa chuti) |
1 ČL | Bazalka |
Množstvo | Ingrediencia |
---|---|
150 g | Eidam tehla |
Množstvo | Ingrediencia |
---|---|
100 g | Gouda syr udený |
1 strúčik | Cesnak |
1 KS | Vajce slepačie |
papriky a paradajky umyjeme a nakrájamé na malé kocky. Cibuľu a cesnak tiež nakrájame na drobno. ďalej tvrdý syr eidam nakrájame na väčšie plátky a naopak udený syr nastrúhame na jemno.
Na panvici rozpálime olej a opečieme cibuľku do zlatistá. Potom pridáme mleté mäso a orestujeme ho. Po niekoľkých minútach pridáme kečup, soľ, čierné korenie, bazalku a na drobno nakrájaný cesnak 5 strúčikov.