Pečený bravčový bôčik

Hodnotenie (4.8/5)
4
Čas prípravy
120 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Deni
videní 1997
16.06.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
750 g Bravčový bôčik
1 strúčik Cesnak
5 KS Cibuľa
1 ČL Červená paprika sladká
  Soľ (podľa chuti)
1 ČL Rasca
1 štipka Šalvia
3 PL Kečup
  Vývar (podľa potreby)
Postup prípravy pre Pečený bravčový bôčik
  1. 1

    Bravčový bôčik s kožou umyjeme a na vrch narežeme štvorčeky. Cibuľu olúpeme a nakrájame na kolieska. Cesnak tiež olúpeme a polovicu prelicujeme, druhu polovicu nakrájame na tenké pásiky. Cesnak zmiešame so šalviou a mletou sladkou paprikou.

    Celý postup nájdeš SEM

Zdroj: recepty.sk

Pridaj komentár

Vyberáme pre teba
Karbonátky
Rybie filé na masle a hrášku
Zeleninovo-kurací špíz so zemiakmi
Schaumrolle alá MIMI
Vykostené kuracie stehná na prírodno
Losos bylinkovou omáčkou
Syrové špagety s nivou a cesnakom
Filety pstruha na masle
Jablková torta - nepečená
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf