Pečený bravčový bôčik

Hodnotenie (4.8/5)
4
Čas prípravy
120 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Deni
videní 2399
16.06.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
750 g Bravčový bôčik
1 strúčik Cesnak
5 KS Cibuľa
1 ČL Červená paprika sladká
  Soľ (podľa chuti)
1 ČL Rasca
1 štipka Šalvia
3 PL Kečup
  Vývar (podľa potreby)
Postup prípravy pre Pečený bravčový bôčik
  1. 1

    Bravčový bôčik s kožou umyjeme a na vrch narežeme štvorčeky. Cibuľu olúpeme a nakrájame na kolieska. Cesnak tiež olúpeme a polovicu prelicujeme, druhu polovicu nakrájame na tenké pásiky. Cesnak zmiešame so šalviou a mletou sladkou paprikou.

  2. 2

    Mäso osolíme, okoreníme a do zárezov vtlačíme cesnak. Bôčik vložíme do pekáča kožou dole a pečieme pri 180°C cca 30 minút. Potom mäso otočíme a potrieme zmesou ktorú sme si pripravili a kečupom. Bôčik zasypeme cibuľou a podlejeme vývarom ak nemáme tak vodou a pečieme do mäkka. Občas polejeme vlastnou šťavou.

    Celý postup nájdeš SEM

Zdroj: recepty.sk

Pridaj komentár

Vyberáme pre teba
Perníkový koláč ala MIMI
Špenátová polievka so smotanou
Domáca knedľa s hríbovo - syrovou omáčkou
Kuracie kúsky pečené na kyslej kapuste
Penne so syrovou omáčkou
Chilli con carne
Špagety ala Luky
Vyprážaná parenica plnená šunkou
Zemiakový šalát bez majonézy
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Webové Aplikácie