x

Už odchádzaš ?

Aktivuj si denný skvelý TIP receptov vždy ráno na svoj e-mail.


Zo zoznamu sa vieš kedykoľvek odhlásiť.


Bravčové medailóniky s hubami

slide
  • Porcie: 4
  • Typ : Stredný
  • Príprava : 45 minút
  • Kuchyňa : -
  • Zdroj : gurman.rimava.sk
(4.67 / 5)
  • Vhodné na :


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Bravčovú panenku nakrájame na medailónky. Mäso osolíme, opepríme a každý kúsok ovinieme slaninou, ktorú zaistíme špailou. Zbytok slaniny nakrájame na pásiky a huby očistíme a nakrájame na kúsky.

  • Krok 2.

    Na rozpálenom oleji opečieme mäso zo všetkých strán a potom medailónky dáme do pekáča. Pekáč vložíme do rúry a pečieme pri 180°C a necháme piecť cca 15-20 minút.

  • Krok 3.

    Na výpeku opečime zbytok slaniny s hubami. Opepríme pridáme rascu, soľ a podusíme.

  • Krok 4.

    Opečené medailónky rozdelíme na porcie na taniere a podávame s hubami. Ako príloha sa hodí ryža alebo zemiaky.

Kuchár/ka

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept

Na komentovanie receptu musíte byť prihlásený.