Bravčové medailóniky s hubami

Hodnotenie (4.7/5)
3
Čas prípravy
45 Minút
Náročnosť
Stredná
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Deni
videní 1270
16.06.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
500 g Bravčová panenka
150 g Slanina
400 g Sušené huby (alebo čerstvé)
  Soľ (podľa chuti)
1 ČL Rasca mletá
1 ČL Čierne korenie mleté
  Olej z hroznových semien
Postup prípravy pre Bravčové medailóniky s hubami
  1. 1

    Bravčovú panenku nakrájame na medailónky. Mäso osolíme, opepríme a každý kúsok ovinieme slaninou, ktorú zaistíme špailou. Zbytok slaniny nakrájame na pásiky a huby očistíme a nakrájame na kúsky.

  2. 2

    Na rozpálenom oleji opečieme mäso zo všetkých strán a potom medailónky dáme do pekáča. Pekáč vložíme do rúry a pečieme pri 180°C a necháme piecť cca 15-20 minút.

    Celý postup nájdeš SEM

Pridaj komentár

Vyberáme pre teba
Loďky z lístkového cesta
Šošovicová polievka na kyslo
Karfiol s hovädzím rebrom a hlávkový šalát
Jednoduchá zeleninová polievka
Srnčí guláš s domácou knedľou
Kuracie rizoto so zeleninou a restovanou pečienkou
Hubové rizoto s kuracím mäsom
Ľadová káva
Domáci kurací Gyros
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf