Bravčové medailóniky s hubami

Hodnotenie (5/5)
3
Čas prípravy
45 Minút
Náročnosť
Stredná
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Bravčové medailóniky s hubami
Kuchár/ka: Deni
videní 284
16.06.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
500 g Bravčová panenka
150 g Slanina
400 g Sušené huby (alebo čerstvé)
1 ČL Rasca mletá
1 ČL Čierne korenie mleté
Postup prípravy pre Bravčové medailóniky s hubami
  1. 1

    Bravčovú panenku nakrájame na medailónky. Mäso osolíme, opepríme a každý kúsok ovinieme slaninou, ktorú zaistíme špailou. Zbytok slaniny nakrájame na pásiky a huby očistíme a nakrájame na kúsky.

  2. 2

    Na rozpálenom oleji opečieme mäso zo všetkých strán a potom medailónky dáme do pekáča. Pekáč vložíme do rúry a pečieme pri 180°C a necháme piecť cca 15-20 minút.

  3. 3

    Na výpeku opečime zbytok slaniny s hubami. Opepríme pridáme rascu, soľ a podusíme.

  4. 4

    Opečené medailónky rozdelíme na porcie na taniere a podávame s hubami. Ako príloha sa hodí ryža alebo zemiaky.

Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Kuracie kari soté s horčicou
Špagety zapečené s mletým mäsom
Sekaná s kôprovou omáčkou a pyré
Smotanové cestoviny s hráškom
Fazuľová na kyslo s údeným mäsom
Pudingové rezy s kyslou smotanou
Kuracie plnené guličky
Zemiakovo syrové smažienky so zeleninovým šalátom
Obľúbený maďarský guláš s domácim knedlíkom
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf