Bravčové medailóniky s hubami

Hodnotenie (4.7/5)
3
Čas prípravy
45 Minút
Náročnosť
Stredná
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
videní 556
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
500 g Bravčová panenka
150 g Slanina
400 g Sušené huby (alebo čerstvé)
  Soľ (podľa chuti)
1 ČL Rasca mletá
1 ČL Čierne korenie mleté
  Olej z hroznových semien
Postup prípravy pre Bravčové medailóniky s hubami
  1. 1

    Bravčovú panenku nakrájame na medailónky. Mäso osolíme, opepríme a každý kúsok ovinieme slaninou, ktorú zaistíme špailou. Zbytok slaniny nakrájame na pásiky a huby očistíme a nakrájame na kúsky.

  2. 2

    Na rozpálenom oleji opečieme mäso zo všetkých strán a potom medailónky dáme do pekáča. Pekáč vložíme do rúry a pečieme pri 180°C a necháme piecť cca 15-20 minút.

  3. 3

    Na výpeku opečime zbytok slaniny s hubami. Opepríme pridáme rascu, soľ a podusíme.

  4. 4

    Opečené medailónky rozdelíme na porcie na taniere a podávame s hubami. Ako príloha sa hodí ryža alebo zemiaky.

Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Bravčové srdce na slaninke a tmavom pive
Zeleninovo-kurací špíz so zemiakmi
Bravčové mäso so zeleninou a zemiakovou plackou
Marinované kuracie prsia
Mäsové guľky v paradajkovej omáčke s cestovinami
Bravčové karé na prírodno a šampiňónová omáčka
Nepečený BeBe koláč - Kávový mramoráčik
Domáce kysnuté langoše
Malinová torta s jahodami
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf