x

Už odchádzaš ?

Aktivuj si denný skvelý TIP receptov vždy ráno na svoj e-mail.


Zo zoznamu sa vieš kedykoľvek odhlásiť.


Hovädzie v paradajkovéj omáčke

slide
  • Porcie: 4
  • Typ : Stredný
  • Príprava : 90 minút
  • Kuchyňa : -
  • Zdroj : kuchynalidla.sk
(5 / 5)
  • Vhodné na :


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Hovädzie mäso umyjeme a spoločne s kockou bujónu dáme variť do tlakového hrnca niečo málo cez hodinku. Varíme do mäkka.

  • Krok 2.

    Olúpeme cibuľu, pokrájame na malé kocky a na oleji orestujeme do tmava, nesmieme ju spáliť. Keď je cibuľa už hnedá pridáme pretlak s korením a asi 5 minút za neustáleho miešania varíme. Takto pripravený základ zalejme vývarom z uvareného mäsa.

  • Krok 3.

    Krémovu paradajkovú omáčku podľa chuti osolíme a môžeme podávať s knedlíkom a na plátky nakrájaným mäsom ktoré sme si uvarili.

Kuchár/ka

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept

Na komentovanie receptu musíte byť prihlásený.