Hovädzie v paradajkovéj omáčke

Hodnotenie (5/5)
1
Čas prípravy
90 Minút
Náročnosť
Stredná
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Hovädzie v paradajkovéj omáčke
Kuchár/ka: Deni
videní 217
16.06.2018
Postup prípravy pre Hovädzie v paradajkovéj omáčke
  1. 1

    Hovädzie mäso umyjeme a spoločne s kockou bujónu dáme variť do tlakového hrnca niečo málo cez hodinku. Varíme do mäkka.

  2. 2

    Olúpeme cibuľu, pokrájame na malé kocky a na oleji orestujeme do tmava, nesmieme ju spáliť. Keď je cibuľa už hnedá pridáme pretlak s korením a asi 5 minút za neustáleho miešania varíme. Takto pripravený základ zalejme vývarom z uvareného mäsa.

  3. 3

    Krémovu paradajkovú omáčku podľa chuti osolíme a môžeme podávať s knedlíkom a na plátky nakrájaným mäsom ktoré sme si uvarili.

Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Cuketové guličky so zemiakovou kašou
Plnené šampiňóny
Nepečený BeBe koláč - Kávový mramoráčik
Hermelín v šunkovom kabáte s kroketami
Filet na kôprovej omáčke
Bravčové srdce na slaninke a tmavom pive
Morčací steak s cuketou
Čevapčiči s opekanými zemiakmi
Táto cesnačka vás vylieči zo všetkého
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf