Pečený králik

Hodnotenie (4.7/5)
3
Čas prípravy
160 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Deni
videní 1670
15.06.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
1 KS Cibuľa
1 PL Múka hladká
1 KS Králik
1 ČL Rasca
100 g Maslo
  Soľ (podľa chuti)
príloha
Množstvo Ingrediencia
 Kapusta kyslá
 Knedlík
Postup prípravy pre Pečený králik
  1. 1

    Pekáč vymastíme maslom alebo môžme použiť masť. Olúpeme cibuľu a nakrájame na kolieska. Nakrájanú cibuľu následne rozložíme na pekáč. Olúpeme tiež cesnak a prelisujeme ho.

  2. 2

    Očisteného a rozporcovaného králika dáme do pekáča s cibuľou. Mäso nasolíme nasolíme a potrieme prelisovaným cesnakom, posypeme rascou a dáme do vyhriatej rúry. Pečieme pomaly pri 150°C asi 2,5 hodiny ale aj viac. Počas pečenia mäso obraciame, polievame šťavou a občas podlejeme vodou. A pečieme do mäkka.

    Celý postup nájdeš SEM

Zdroj: pluska.sk

Pridaj komentár

Vyberáme pre teba
Zeleninové rizoto s kuracím mäsom
Kuriatko na zelenine
Cuketový nákyp so syrom
Hovädzie v paradajkovéj omáčke
Mini langoše
Melónovó marhuľový šalát so zázvorom
Cuketové rezy
Losos na masle a smotanové zemiaky
Bravčové závitky so slaninou a ryžou
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Webové Aplikácie