Španielske vtáčky

Hodnotenie (4.4/5)
5
Čas prípravy
150 Minút
Náročnosť
Stredná
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Deni
videní 2360
15.06.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
1 KS Cibuľa
8 plátok Hovädzie zadné
1 ČL Soľ
1 ČL Čierne korenie mleté
4 PL Bravčová masť
Náplň
Množstvo Ingrediencia
8 PLHorčica plnotučná
2 KSVajce slepačie
4 KSUhorky nakládané
2 KSŠpekáčky
8 plátokSlanina
Omáčka
Množstvo Ingrediencia
3 PLŠťava z kyslých uhoriek
1 KSVajce slepačie
4 KSUhorky nakládané
 Pitná voda
3 PLMúka hladká
1 kockaBujón hovädzí
 Soľ (na dochutenie)
 Čierne korenie mleté (na dochutenie)
Postup prípravy pre Španielske vtáčky
  1. 1

    Hovädzie mäso nakrájame na tenké plátky. Plátky mäsa naklepeme. Naklepané plátky osolíme a okoreníme.

  2. 2

    Vajcia uvaríme na tvrdo, necháme vychladnúť a dve z nich nakrájame na štvrtinky. Zavárané uhorky nakrájame na polky. Taktiež špekáčky nakrájame na štvrtinky.

    Celý postup nájdeš SEM

Zdroj: RadVarím.sk

Pridaj komentár

Vyberáme pre teba
Obrátené rezne s pyré
Lahodný pomarančový rez so šľahačkou
Bravčové karé na hrášku
Hovädzie v paradajkovéj omáčke
Pirohy s údeným mäsom
Čevapčiči s opekanými zemiakmi
Smažený losos a zemiakové ruže
Pizza chlieb
Gordon Blue a zemiakové pyré
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Webové Aplikácie