Španielske vtáčky

Hodnotenie (5/5)
4
Čas prípravy
150 Minút
Náročnosť
Stredná
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Deni
videní 1603
15.06.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
1 KS Cibuľa
8 plátok Hovädzie zadné
1 ČL Soľ
1 ČL Čierne korenie mleté
4 PL Bravčová masť
Náplň
Množstvo Ingrediencia
8 PLHorčica plnotučná
2 KSVajce slepačie
4 KSUhorky nakládané
2 KSŠpekáčky
8 plátokSlanina
Omáčka
Množstvo Ingrediencia
3 PLŠťava z kyslých uhoriek
1 KSVajce slepačie
4 KSUhorky nakládané
 Pitná voda
3 PLMúka hladká
1 kockaBujón hovädzí
 Soľ (na dochutenie)
 Čierne korenie mleté (na dochutenie)
Postup prípravy pre Španielske vtáčky
  1. 1

    Hovädzie mäso nakrájame na tenké plátky. Plátky mäsa naklepeme. Naklepané plátky osolíme a okoreníme.

    Celý postup nájdeš SEM

Zdroj: RadVarím.sk

Pridaj komentár

Vyberáme pre teba
Tekvicová polievka - pomarančovo krémová
Citrónové rezy
Lahodný pomarančový rez so šľahačkou
Cviklové placky s ricottou
Medový krémeš špeciál
Pečené bravčové líčka so špenátom a jemným zemiakovým knedlíkom
Šošovicový prívarok
Zeleninovo-kurací špíz so zemiakmi
Kuracie prsia v trojobale so sezamom a nové zemiaky
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf