Bravčová pečeň

Hodnotenie (4.7/5)
3
Čas prípravy
20 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Deni
videní 592
13.06.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
6 strúčik Cesnak
2 KS Cibuľa
600 g Bravčové pečeň
1 hrnček Kečup
1 ČL Soľ
1 štipka Rasca
1 ČL Červená paprika sladká
1 štipka Majorán
1 štipka Čili korenie mleté
Postup prípravy pre Bravčová pečeň
  1. 1

    Cibuľu nakrájame na malé kocky a tak isto aj bravčovú pečeň.

  2. 2

    Cibuľu opražíme na oleji alebo na masti do zlatistá. Pridáme bravčovú pečeň a posypeme sladkou mletou paprikou. Mierne podlejeme vodou a pridáme rascu. Dusíme kým nie je pečen mäkká. Ku koncu pridáme kučup a podľa chuti dochutíme soľou a majoránom. A necháme chvíľku podudiť cca 2 minúty.

  3. 3

    Najlepšie chutí s chlebom alebo ryžou. alebo môžu byť aj opečené zemiaky alebo iná príloha.

Zdroj: blogspot.com

Pridaj komentár

Vyberáme pre teba
Hustá gulášová polievka z mletého mäsa a s haluškami
Zemiakový prívarok
Mäkkučké linecké koláčiky
Pečený losos s batatovými hranolkami a pečeným karfiolom
Kurací segedínsky guláš
Zapečené mäsové rolky s mozzarellou
Tatarský biftek
Tvarohovo čokoládové čudo
Domáci punč
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf