Bravčová pečeň

Hodnotenie (4.8/5)
4
Čas prípravy
20 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Deni
videní 1125
13.06.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
6 strúčik Cesnak
2 KS Cibuľa
600 g Bravčové pečeň
1 hrnček Kečup
1 ČL Soľ
1 štipka Rasca
1 ČL Červená paprika sladká
1 štipka Majorán
1 štipka Čili korenie mleté
Postup prípravy pre Bravčová pečeň
  1. 1

    Cibuľu nakrájame na malé kocky a tak isto aj bravčovú pečeň.

    Celý postup nájdeš SEM

Zdroj: blogspot.com

Pridaj komentár

Vyberáme pre teba
Nepečený BEBE koláč z kyslej smotany
Závin z lístkového cesta so syrom, šunkou a paprikovými očkami
Nepečený jahodový rez MILÁČIK
Uhorkový šalát
Syrovo-šunková roláda
Grilovaný hermelín s grilovanou zeleninou
Pečené lekvárové buchty
Falošný medovník z LOTUS sušienok
Palacinky
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf