Bravčová pečeň

Hodnotenie (4.8/5)
4
Čas prípravy
20 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Deni
videní 1400
13.06.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
6 strúčik Cesnak
2 KS Cibuľa
600 g Bravčové pečeň
1 hrnček Kečup
1 ČL Soľ
1 štipka Rasca
1 ČL Červená paprika sladká
1 štipka Majorán
1 štipka Čili korenie mleté
Postup prípravy pre Bravčová pečeň
  1. 1

    Cibuľu nakrájame na malé kocky a tak isto aj bravčovú pečeň.

  2. 2

    Cibuľu opražíme na oleji alebo na masti do zlatistá. Pridáme bravčovú pečeň a posypeme sladkou mletou paprikou. Mierne podlejeme vodou a pridáme rascu. Dusíme kým nie je pečen mäkká. Ku koncu pridáme kučup a podľa chuti dochutíme soľou a majoránom. A necháme chvíľku podudiť cca 2 minúty.

    Celý postup nájdeš SEM

Zdroj: blogspot.com

Pridaj komentár

Vyberáme pre teba
Bravčové kocky na hrášku s tarhoňou
Bravčové na zelenine s cestovinou
Bravčové medailóniky s hubami
Španielske vtáčky
Rizoto ako zo školskej jedálne
Domáce hot - dogy
Výborný farebný pekáčik
Pivný guláš z teľacieho mäsa
Kuracie prsia plnené paradajkami a syrom
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Webové Aplikácie