Zapekané kuracie prsia s hermelínom a smotanou

Hodnotenie (4/5)
5
Čas prípravy
90 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Zapekané kuracie prsia s hermelínom a smotanou
Kuchár/ka: Deni
videní 1129
09.06.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
500 g Kuracie prsia
250 ml Smotana na šľahanie
1 KS Cibuľa
250 g Syr hermelín
1 PL Bravčová masť
Postup prípravy pre Zapekané kuracie prsia s hermelínom a smotanou
  1. 1

    Kuracie prsia naporujeme, osolíme, okoreníme podľa chuti.

  2. 2

    Plech na pečenie vymastíme bravčovou masťou. Cibuľu nakrájanú na tenké kolieska poukladáme na plech. Na to poukladáme kúsky mäsa a na mäso pásiky hermelínu. Zalejeme smotanou a dáme piecť na 180°C cca 1 hodinu.

  3. 3

    Podávame s prílohou podľa vlastného výberu.

Zdroj: mnamrecepty
Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Grilované kuracie krídelka
Bravčové plátky na pive
Tvarohové tyčinky
Uhorkový šalát
Linecké keksy
Hovädzie klobásky so smotanovými zemiakmi
Tvarohovo marhuľové koláčiky
Maslové zemiaky s plnenou paprikou
Bravčový plátok na horčici a zemiaková kaša
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf