Zapekané kuracie prsia s hermelínom a smotanou

Hodnotenie (4/5)
5
Čas prípravy
90 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Deni
videní 4723
09.06.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
500 g Kuracie prsia
250 ml Smotana na šľahanie
1 KS Cibuľa
250 g Syr hermelín
  Steak korenie (podľa chuti)
1 PL Bravčová masť
Postup prípravy pre Zapekané kuracie prsia s hermelínom a smotanou
  1. 1

    Kuracie prsia naporujeme, osolíme, okoreníme podľa chuti.

  2. 2

    Plech na pečenie vymastíme bravčovou masťou. Cibuľu nakrájanú na tenké kolieska poukladáme na plech. Na to poukladáme kúsky mäsa a na mäso pásiky hermelínu. Zalejeme smotanou a dáme piecť na 180°C cca 1 hodinu.

  3. 3

    Podávame s prílohou podľa vlastného výberu.

Zdroj: mnamrecepty

Pridaj komentár

Vyberáme pre teba
Špagety po španielsky
Kuracie krídelka s tymianom
Mini langoše
Rybacia pomazánka
Ryžový nákyp
Vyprážaný hermelín v cestíčku s brusnicami
Bravčový steak, ragú z bielej špargle a nové zemiaky
Sviečková z bravčového karé s knedlíkom
Morčací steak s cuketou
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf