Zapekané kuracie prsia s hermelínom a smotanou

Hodnotenie (3.7/5)
10
Čas prípravy
90 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Deni
videní 15351
09.06.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
500 g Kuracie prsia
250 ml Smotana na šľahanie
1 KS Cibuľa
250 g Syr hermelín
  Steak korenie (podľa chuti)
1 PL Bravčová masť
Postup prípravy pre Zapekané kuracie prsia s hermelínom a smotanou
  1. 1

    Kuracie prsia naporujeme, osolíme, okoreníme podľa chuti.

  2. 2

    Plech na pečenie vymastíme bravčovou masťou. Cibuľu nakrájanú na tenké kolieska poukladáme na plech. Na to poukladáme kúsky mäsa a na mäso pásiky hermelínu. Zalejeme smotanou a dáme piecť na 180°C cca 1 hodinu.

    Celý postup nájdeš SEM

Zdroj: mnamrecepty

Pridaj komentár

Vyberáme pre teba
Karfiol pečený v rúre
Obrátené rezne s pyré
Bravčové medailónky v slaninke
Bravčová roláda s jogurtovou omáčkou
Bravčová panenka s cibuľkou
Salámovo syrový špíz
Kuracie na prírodno so syrovo-brokolicovou omáčkou, ryžou a domáce hranolky
Krémové hubové (dubákové) rizoto
Kuracie ragú s hráškom
Radvarim.sk

© 2014 - 2021 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Webové Aplikácie