Tatarský biftek

Hodnotenie (4.8/5)
4
Čas prípravy
30 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Tatarský biftek
Kuchár/ka: Deni
videní 309
09.06.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
400 g Hovädzie zadné
g Chlieb (na hrianky)
2 KS Vajce slepačie
1 ČL Čierne korenie mleté
1 KS Cibuľa
1 ČL Majoránka
1 ČL Soľ
3 PL Kečup
Postup prípravy pre Tatarský biftek
  1. 1

    Mäso nožom alebo vidličkou rozmliaždime na čo najjemnejšiu zmes.

  2. 2

    Pridáme korenie, soľ, vajcia, pretlačený cesnak, kečup, majorán.

  3. 3

    Z chleba si urobíme hrianky na panvici alebo v hriankovači. Hotové hrianky natriem celým cesnakom.

Zdroj: hnonline.sk
Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Kuracie na paprike s cestovinami
Špenátové halušky s tromi druhmi syra
Hovädzí guľáš
Kuracie s hranolkami
Tekvicová polievka - pomarančovo krémová
Strieborný losos a Batatové pyré
Kokosový obaľovaný koláč
Kuracie prsia v trojobale so sezamom a nové zemiaky
Hovädzí stroganov s jasmínovou ryžou
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf