Tatarský biftek

Hodnotenie (5/5)
4
Čas prípravy
30 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Tatarský biftek
Kuchár/ka: Deni
videní 245
09.06.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
400 g Hovädzie zadné
g Chlieb (na hrianky)
2 KS Vajce slepačie
1 ČL Čierne korenie mleté
1 KS Cibuľa
1 ČL Majoránka
1 ČL Soľ
3 PL Kečup
Postup prípravy pre Tatarský biftek
  1. 1

    Mäso nožom alebo vidličkou rozmliaždime na čo najjemnejšiu zmes.

  2. 2

    Pridáme korenie, soľ, vajcia, pretlačený cesnak, kečup, majorán.

  3. 3

    Z chleba si urobíme hrianky na panvici alebo v hriankovači. Hotové hrianky natriem celým cesnakom.

Zdroj: hnonline.sk
Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Torta na promócie
Linecké keksy
Holandský rezeň
Živanská
Zapekané cestoviny s kuracím mäsom
Čevapčiči s opekanými zemiakmi
Zemiaky na kyslo
Cestoviny s kuracím alebo sójovým mäsom
Morčacie prsia v pivnom cestíčku a smotanové zemiaky so syrom
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf