Tatarský biftek

Hodnotenie (4.8/5)
4
Čas prípravy
30 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Deni
videní 824
09.06.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
400 g Hovädzie zadné
g Chlieb (na hrianky)
2 KS Vajce slepačie
1 ČL Čierne korenie mleté
1 KS Cibuľa
1 ČL Majoránka
1 ČL Soľ
3 PL Kečup
  Cesnak (na hrianky)
Postup prípravy pre Tatarský biftek
  1. 1

    Mäso nožom alebo vidličkou rozmliaždime na čo najjemnejšiu zmes.

    Celý postup nájdeš SEM

Zdroj: hnonline.sk

Pridaj komentár

Vyberáme pre teba
Pečené morčacie mäsko s pečenou zeleninou
Marhuľové rezy
Syrové rezne s cibuľkovými zemiakmi
Pizza chlieb
Znojemské bravčové plátky
Pirohy s údeným mäsom
Kurací perkelt s haluškami
Bravčové karé na hrášku
Kuracie prsia na prírodno, ryža a mrkvový šalát
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf